Emre Kaya Yıldız
Kırmızı Üye
- 1 Haziran 2015
- 1.498
- 1.293
- 1.523
Evet son durumları açıklayacak kişinin sonraki 3 postuna like
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur mu ? Onun yerine 30milyon bonservisi olan Fred'i alacağız ve kariyerinde toplam 23 gol 23 asist ile oynayan Fred tek sezonda 7 gol 17 assist yapacak.Hee belhandayı da satalım da tüm maç stoperler kendi arasında paslaşsın, ortasahayı geçmeden bitirelim maçları
Ya da banegayı alıp şey diyelim takım çok yaşlı yea çok temposuz yeaHee belhandayı da satalım da tüm maç stoperler kendi arasında paslaşsın, ortasahayı geçmeden bitirelim maçları
Belhanda hiçbir yere gitmeyecek inan bana. Duyumcu falanda değilim. Hoca şu dönemde prensini sattırmaz.Belhanda satılırsa takımda yaratıcı pas yapabilen tek oyuncu Feghouli kalıyor şaka bir yana. Zaten geçen sene maçların yarısı Belhanda Feghouli ikilisinin aralarında paslasmasıyla geçti. Belhanda giderse kime pas atacağını da bilemez garibim.
Beşiktaş'ın Gary Medel'i satmasına çok sevindim açıkcası. Takımın direncini sertliğini arttıran bir oyuncuydu. Gitmesi BJK'ye çok zarar verir.
Belhanda satılırsa takımda yaratıcı pas yapabilen tek oyuncu Feghouli kalıyor şaka bir yana. Zaten geçen sene maçların yarısı Belhanda Feghouli ikilisinin aralarında paslasmasıyla geçti. Belhanda giderse kime pas atacağını da bilemez garibim.
Beşiktaş'ın Gary Medel'i satmasına çok sevindim açıkcası. Takımın direncini sertliğini arttıran bir oyuncuydu. Gitmesi BJK'ye çok zarar verir.
Seten bişeyler biliyor söylemiyor söz verdi heralde
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi