Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hee belhandayı da satalım da tüm maç stoperler kendi arasında paslaşsın, ortasahayı geçmeden bitirelim maçları

Belhanda satılırsa takımda yaratıcı pas yapabilen tek oyuncu Feghouli kalıyor şaka bir yana. Zaten geçen sene maçların yarısı Belhanda Feghouli ikilisinin aralarında paslasmasıyla geçti. Belhanda giderse kime pas atacağını da bilemez garibim.

Beşiktaş'ın Gary Medel'i satmasına çok sevindim açıkcası. Takımın direncini sertliğini arttıran bir oyuncuydu. Gitmesi BJK'ye çok zarar verir.

Belhanda satılırsa takımda yaratıcı pas yapabilen tek oyuncu Feghouli kalıyor şaka bir yana. Zaten geçen sene maçların yarısı Belhanda Feghouli ikilisinin aralarında paslasmasıyla geçti. Belhanda giderse kime pas atacağını da bilemez garibim.

Beşiktaş'ın Gary Medel'i satmasına çok sevindim açıkcası. Takımın direncini sertliğini arttıran bir oyuncuydu. Gitmesi BJK'ye çok zarar verir.
Belhanda hiçbir yere gitmeyecek inan bana. Duyumcu falanda değilim. Hoca şu dönemde prensini sattırmaz.

fred alınırsa takım çağ atlar

Belhandayı hiç beğenmiyorum ama başka oyuncu alınmayacaksa bu orta saha kurgusunda ve oyuncu profilinde belhandayı satmak intihar olur. Net.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt