Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konya maçını kazanıp Falcaoyu açıklamalıyız.Maçı kazanırız inşallah da Falcao konusu muamma.

Bizim tempomuz ve fiziğimiz ne zaman oturacak 34lük dirar sol bekten ceza sahasına giriyor 90+3te kuran çarpsın nagatomo ekranda gözükmez aynı pozisyonda

Bizim şu milli maç arasına kadar 6 puanda girmemiz lazım. Kayseri Ankaragücü gibi vasat takıma karşı çok kötüydü

Vedat maçı aldırdı her hava topunu aldı neredeyse top saklaması attığı golde takipçiliği becerisi ayrıca aşırı ağır da değil sürekli aktif kanatlara geriye gidiyor. Kusura bakmayında vedat diagne'ye 10 basar Falcao dan bile iyi olabilir
Aynen falcao'dan iyi keşke vedatı biz alsaydık adam fenerde harcanıyor. Dünya çapında bi santrafor barcelona kesinlikle suarezin yerine vedatı almalı.

Bu sene kimseden değil federasyondan mhk dan korkmak lazım. Bu konu çok canımı sıkıyor

Vedat gayet iyi oyuncu Türkiye ligi için bencede ama falcao ile kıyaslanmaz yahu.

Yaş avantajı var işte. Ikisi farklı Santrfor tipi olduğu gibi falcao futbol tarihinin en iyi bitiricilerinden birisi

Şu maçı izleyipte fbyi öven cahilleri engellemek istiyorum. Onların futbol yorumlarını okumak zorunda değilim. Evet, Muriqi iyi oynadı ama Visca'nın yerinde tahta olsa akbil maçı kazanırdı.
Fener kendini bulmuş. Zaten kötü bile olsa balı yüksek bir takımdı hep. Yukarılarda olur. Ama şampiyonluk beklemiyorum.

Fener kendini bulmuş. Zaten kötü bile olsa balı yüksek bir takımdı hep. Yukarılarda olur. Ama şampiyonluk beklemiyorum.
fenerin kendini bulduğu hali buysa iyi abi.cok kötü oynadılar.basaksehirin top kayıpları maçın skorunu belirledi.2.yari 4-1 biterdi maç.

Falcao bizde ne yapar göreceğiz ama dediğim gibi Vedat bildiğin rakip stoperleri ezdi yıkılmıyor adam tam bir santrafor

Abartmayalim. Adam şu anda kendini kanıtlamak için kasıyor. Vedat kötü demiyorum ama bulunduğu takım içinde bireysel şova dönük çok adam var. Ersun çabuk adam satan biri tepki de. Baknz Mehmet topal. O yüzden bireysel değil takım onemli.

Falcao ile Vedat karşılaştırma bence. Kariyer,son güncel veriler filan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt