Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Fenerle çekişmeyi özledim. Yine namussuzluk yapacaklar ama olsun. Ezeli rekabet. Bu sene çetin geçecek hocama güveniyorum. Bu yavaş oyundan sıyrılırsak parçalarız ligi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mahmutu unutmusum ben.ama robinhosuz daha kötüler ilerde.cok eksiklerBaşakta irfan, mahmut, clichy, epıreanu yok. O adamlr olsa muhtemelen 3-1 gibi bi skor olurdu başak lehine
fenerin championluğuna 5 haneli para bağlamış olabilirler adminimValla foruma şu fener galibiyetlerinden sonra girmek istemiyorum.Her sene şampiyon olmayalım diyen mi dersin fener olsun diyen mi dersin.Yav bir galatasaraylı nasıl fener şampiyon olsun der ? bana açıklasın biri ?

hayır dedıgın tarıhte kesın gelıyordu hani duyum almıstın
Fener hep böyle zaten reis son yıllarda.fenerin kendini bulduğu hali buysa iyi abi.cok kötü oynadılar.basaksehirin top kayıpları maçın skorunu belirledi.2.yari 4-1 biterdi maç.

Kim kıyaslıyor ya? Hangi gerizekalı?falcao ıle vedatı kıyaslamayın falcao bızım topcumuz bıle degil
diagne ile kıyaslayalım
Adamım insigne şov yapmış.
Skorlar aldatmasın. Geçen hafta 20 dakikada 3 penaltı alıp maçı kopardılar ve rakiplerinin direnecek durumu yoktu. Keza biz penaltıyı atsaydık maçı farka götürürdük. Bugünde akbil eline geçen fırsatları değerlendiremedi ve hepsi çok netti. Bu galibiyetler takımları havaya sokabilir ama eksiklerini kapatma konusunda olumsuz etkiler. fb taraftarları şu maçtan sonra sağ bek Ozan, sol bek Dirar, stoper Jailson oynamasına rağmen kazandık diye değilde bu mevkilerde neden bu adamlar oynuyor diye düşünmeli. Yoksa işleri önümüzdeki haftalarda çok zor.Fener kendini bulmuş. Zaten kötü bile olsa balı yüksek bir takımdı hep. Yukarılarda olur. Ama şampiyonluk beklemiyorum.
Taş gibi topçu herif harbi. Son 10 dk artık pili bitti her yere koşmaktanSeri yerine azubuikeyi alsaydik keske
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!