Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yükselmeli zaten çünkü benzerini yapıyoruz.

babel 33
gelirse falcao 33

bekler 32 33

yedek diye aldığımız jimmy ve adem 30 ve 32

Yedeklere bakma doğru düzgün yıllık ücret vermiyoruz onlara.

Beklerin son senesi değişecek önümüzdeki sene o bizi farklı bi havaya sokacaktır diye ümit ediyorum ona cidden ihtiyacımız var.

FFP varken Kaliteli bi Babel ve Falcao yaşına takılmam 2 yıl

29.şampiyonluğun ise neden hala 3 yıldızsın?
29 şampiyonluk süper lig şampiyonluklarına dahil edilemez yapsa büyük başkanınız aziz yıldırım ve şekip yapardı. Yani anlayacağınız götünüzü yırtsanız 3 şampiyonluk geridesiniz. Bu sene dua edin 4.yıldızı alın yoksa rekabet filan kalmayacak.
2 Maçla şampiyon olunsa ohoo :asd: :asd:

Mesela ? Sadece benim kafamı bekler kurcalıyor mesela,hala Hollanda milli takımına çağırılan ve geçen sene PL gibi ligde iyi performans sergileyen Bi Babel FFP varken beleş geliyor ses çıkarmam Falcaoda önemli değil bunlar kalite,Musleranın yaşının önemi yok. Öyle aman aman başka yaşlı oyuncumuz yok ?

Hoş geldin gustavo.
IMG_20190825_010228.webp

Yönetim falcao konusunda elinden geleni yapıyor ama monaco cinslik yapıyor belli ki bir şekilde gelir falcao gerekirse o 5 milyonu verip alırlar yoksa tepkinin büyük olacağının farkındalar ama falcao gelse de bu takıma yedek stoper yedek orta saha ve diagne giderse yedek forvet lazım kalan kısa sürede bunları halletmişti çok zor başımıza iş gelirse de bunları almadıklarından gelir

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öz eleştiri yapmak iyidir,içimizde Winner bir karakter var bu doğru ama genel anlamda şımarığız.
Büyük takım taraftar sendromu bu. Biz yine iyiyiz az çok. Real Bayern taraftarını gör bide.

Koyu Bayern taraftarı olan tanıdığım birisi Lewandowski'ye çöp muhamelesi yapınca ağzım açık dinliyorum vallahi.

Büyük takım taraftar sendromu bu. Biz yine iyiyiz az çok. Real Bayern taraftarını gör bide.

Koyu Bayern taraftarı olan tanıdığım birisi Lewandowski'ye çöp muhamelesi yapınca ağzım açık dinliyorum vallahi.

Ee öyle o seviye onları gerektiriyor. Ceketini koysa Bundesligayı alıyor zaten Lewandowski geldiğinden beri CL'yi alamadılar eleştirir haklı olarak

Sözlükte Rus liginden iki forvet duyumu yazmışlar istatistikleri iyi ikisininde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt