falcaonun gelmemesiyle alakası yok
Anlamazlar renktaş...
Şurada bir ,iki adam dışında kimsenin fener ve muriç güzellemesi yaptığı yok.İki,üç tane adamın bu yorumlarına bakıpda bu kadar gaza gelmeye gerek yok.Bu gazı biraz beceriksiz yönetim için kullanın.Senelerdir aynı yeter be kardeşim. Oynadığımız oyunu görmüyormusunuz.Bırakın şurda taraftara laf sokmayıda gerekli transferleri isteyinde sinerji oluşsun.
Artık şu kuş benzetmelerinden gına geldi..Buna bir çözüm bulunmalıdır.
diagnede, muriçde bizim için ilk 11 oyuncusu olamaz.Ancak alternatif olabilirler..Bu konuda muriçin maliyetinin alternatif olarak çok uygun olduğunu düşünüyorum.Ama şu dönemde ilk 11 için elzem transferler lazımken muriç son tercihlerde olur.Oda satılan oyunculara göre olur.
Ama bizim beceriksizlerin ilk tercihiydi.Her zamanki gibi ellerine gözlerine bulaştırdılar.İyikide olmadı.Yoksa bu adamı ilk 11 için düşünüyorlardı.
Diagne transferi maliyetiyle birlikde tek başına istifa sebebidir.
Burada en çok eleştirilmesi gereken yetersiz yönetimken iki , üç kişi dışında bu durumdan kimsenin bahsetmemesi tam bir fiyasko.
belhanda-diagne out
falcao-10 numara-hızlı bir kanat( hani beklerin en azından bir tanesi falanda değişirse ekstra olur.)
Her ne kadar başımızdakilere güvenmiyor olsamda Galatasaray için bir umut bekliyorum.
Aksi taktirde göz göre göre şampiyonluğu riske atmış olacağız.Çok büyük fırsatı kaçırmış olacağız.