- 5 Şubat 2013
- 15.499
- 2.680
- 1.828
Shomurodov feci bir forvete benziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedek orta saha?

4-4-2 iki icin dogru ornek olur mu bilmiyorum ama kanatlarin Engin ve EmreC gibi deli gibi pres yapan topcu olmasi lazim. Babel ve Fegh ile elek oluruz
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunun için dediğin gibi orta saha özelliği olan 2 tane kanat oyuncusu lazım, Babel-Feghouli-Emre Mor filan bunların hiçbiri uymuyor sonra 4-4-2 deki forvet Diagne olamaz benim gözümde Falcao gelse bile Falcao-Babel de müthiş olmazBen merkez özelligi olan kanat oyunculari ile 4-4-2 oynamamizin takim adina daha iyi olacagini dusunuyorum
Sol cizgide babel’in oldugu bir 4-4-2 degil ama babel in ikinci forvet oldugu bir 4-4-2 mesela
Adam sosyal medya kullanmayı bilmiyor diye 1-2 gol kaçırdı diye küfür edip moralini bozmaktan öte gitmediler sahip çıkılsa moral verilse manyak işler yapabilir bu adam tamamen moralle çalışıyor taraftar olarak iyi motive edebilseydik uzaydan bile gol atardı. Futbolda öz güven önemli umarım kalacaksa tekrardan kazanır taraftar da sahip çıkar.
Balotelli bir de Diagne'ye oranla çok daha kırık bir futbolcu taraftara küfür bile edebilir sıkıntılı tip adama sövseler adam da bizimkilere söver sonra çekip giderBunu yapan aynı taraftar kitlesinin balotelli gelse bizim taraftar ve fatih hoca onu tedavi eder kafasında olması da ilginç bir tezat.
Ben belhanda adam kovaladığını top rakibe geçince bastığını daha görmedim bastığı zamanda da sarı kart görüyor4-4-2nin kanadi belhanda olursa olur yoksa olmaz. Adam kovalamayan, mucadele edemeyen kenar oyuncalari ile 9 kişi oynariz
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Abi nasıl görmedin ya. Bu adam hiçbir şey yapmıyorsa bunları yapıyor zatenBen belhanda adam kovaladığını top rakibe geçince bastığını daha görmedim bastığı zamanda da sarı kart görüyor
Hangi konuda Avrupa seviyesinde hızlıyız ki ülke olarak?Cidden anlamıyorum. Avrupa'da kulüpler transferlerini yaptı, köşesine çekildi biz sanki daha sezon yeni açılmış gibi davranıyoruz. 1 hafta kalmış planlama filan yapıyoruz sıfırdan. Sadece biz de değil, TSL genelinde böyle. Bu kafayla bir cacık olmaz bu ülke futbolundan.
Gerçi doğru dedin.Hangi konuda Avrupa seviyesinde hızlıyız ki ülke olarak?
Var incelemesinde bile çok gerideyiz yahu.
Mahkemeler..... noter işlemi olsun.... hastanede işlemler... memurlar.....
Bir gıda sektöründe belki iyiyiz.