Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

11-12 sezonunda melo ve selcuk ikilisi ile oynadik

Yedek orta ise ceyhun gulselam’di,bazi maclarda o mevki de engin’i de kullandik

Mevcut kadroda seri-nzonzi oynar,alternatif olarak ta Donk ve Jimmy olabilir

Gectigimiz sezon hangi macti hatirlayamadim ama feghouli bile oynadi o mevki de

Bizim takım 442 oynayamaz yahu bu kanat oyuncuları ile.

Hücum neyse ama savunma anlamında olmaz bu iş.

Ne falcao nede diagne orta sahaya gereken desteği vere bilir.

Babel-fegholi ikilisinin desteği de bir yerde kadar çünkü enerji sorunları var. Bunlar oyun zekaları ile ekonomik takılan isimler koşu konusunda.

Jimmy Durmaz ve Adem büyük olur ama ilk onbire için yetersizler bence.

Emre mor....savunma yap desen gidip bakaldan bir paket Marlboro getirir hocaya herhalde ne istediğini bilmeyerek.

4-4-2 iki icin dogru ornek olur mu bilmiyorum ama kanatlarin Engin ve EmreC gibi deli gibi pres yapan topcu olmasi lazim. Babel ve Fegh ile elek oluruz

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feghouli olur babel olmaz

Emre ve engin’in merkez özelikli oyuncular olmasi ve merkeze girmeleri orta sahamizin güclü olmasini sagliyordu

4-1-4-1’in sag cizgisinde oynamasina ragmen feghouli de iceri gitmeyi Seven bir oyuncu yani sorun olmaz

Ama babel o tarz bir oyun da olmaz,onun yeri ceza sahasinin ici

Cidden anlamıyorum. Avrupa'da kulüpler transferlerini yaptı, köşesine çekildi biz sanki daha sezon yeni açılmış gibi davranıyoruz. 1 hafta kalmış planlama filan yapıyoruz sıfırdan. Sadece biz de değil, TSL genelinde böyle. Bu kafayla bir cacık olmaz bu ülke futbolundan.

4-4-2nin kanadi belhanda olursa olur yoksa olmaz. Adam kovalamayan, mucadele edemeyen kenar oyuncalari ile 9 kişi oynariz

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Yedek forvet konusunda Rusya ısrarının sebebini anlayamadım. Yetmezmiş gibi bir de sürekli pivot santraforlar... Baros-Necati-Elmander-Umut-Burak döneminden beri sürekli statik forvet alıyoruz, verim alabildiğimiz yalnızca Gomis var.

Ben merkez özelligi olan kanat oyunculari ile 4-4-2 oynamamizin takim adina daha iyi olacagini dusunuyorum

Sol cizgide babel’in oldugu bir 4-4-2 degil ama babel in ikinci forvet oldugu bir 4-4-2 mesela
Bunun için dediğin gibi orta saha özelliği olan 2 tane kanat oyuncusu lazım, Babel-Feghouli-Emre Mor filan bunların hiçbiri uymuyor sonra 4-4-2 deki forvet Diagne olamaz benim gözümde Falcao gelse bile Falcao-Babel de müthiş olmaz

Hepsini geçtim zaten beklerimiz sıkıntı 4-4-2 sisteminde iş yapacak kanat oyuncuları değiller ...

Adam sosyal medya kullanmayı bilmiyor diye 1-2 gol kaçırdı diye küfür edip moralini bozmaktan öte gitmediler sahip çıkılsa moral verilse manyak işler yapabilir bu adam tamamen moralle çalışıyor taraftar olarak iyi motive edebilseydik uzaydan bile gol atardı. Futbolda öz güven önemli umarım kalacaksa tekrardan kazanır taraftar da sahip çıkar.

Bunu yapan aynı taraftar kitlesinin balotelli gelse bizim taraftar ve fatih hoca onu tedavi eder kafasında olması da ilginç bir tezat.

Bunu yapan aynı taraftar kitlesinin balotelli gelse bizim taraftar ve fatih hoca onu tedavi eder kafasında olması da ilginç bir tezat.
Balotelli bir de Diagne'ye oranla çok daha kırık bir futbolcu taraftara küfür bile edebilir sıkıntılı tip adama sövseler adam da bizimkilere söver sonra çekip gider :D

Hocanın pivot isteği en azından Vedat'taki ısrarına bakarsak tutarlı. Ancak kalan sürede kadroyu 4-4-2'ye uygun hale getirmemiz imkansız. Buna uygun kanatlarımız yok bir kere. Kaldı ki en önemli silahımız olabilecek Feghouli ve Emre Mor da taca çıkar o düzende.

4-4-2nin kanadi belhanda olursa olur yoksa olmaz. Adam kovalamayan, mucadele edemeyen kenar oyuncalari ile 9 kişi oynariz

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Ben belhanda adam kovaladığını top rakibe geçince bastığını daha görmedim bastığı zamanda da sarı kart görüyor

Cidden anlamıyorum. Avrupa'da kulüpler transferlerini yaptı, köşesine çekildi biz sanki daha sezon yeni açılmış gibi davranıyoruz. 1 hafta kalmış planlama filan yapıyoruz sıfırdan. Sadece biz de değil, TSL genelinde böyle. Bu kafayla bir cacık olmaz bu ülke futbolundan.
Hangi konuda Avrupa seviyesinde hızlıyız ki ülke olarak?

Var incelemesinde bile çok gerideyiz yahu.

Mahkemeler..... noter işlemi olsun.... hastanede işlemler... memurlar.....

Bir gıda sektöründe belki iyiyiz.

Yeterince yaşlı bir takim olduk artık genç hamleler lazım ocaktan itibaren özellikle beklere.
Takımda en guvenmedigim isimler Xelcuk, Marcao, Cagne, tüm bek oyuncuları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt