Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
- 26 Ocak 2013
- 6.458
- 2.952
- 1.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte sıkıntı burada Vedat'ı boş bırakıyorlar Diagne'yi Rize'deki maçta hatırlıyorum 4 adam birden tutuyordu. Diagne her türlü futbol olarak Vedat'tan çok daha iyi sadece biz kullanmayı beceremiyoruz.chejdou da hatalı o golde : ) vedatı hep boş bıraktı zaten.vedata deginirken 34lük ağır vasıta chejdouyu da görmek lazım.adam bursayla küme düştü.tolgaya geliyolar arada : )
kaldıki kasımpaşadayken de diagneyi begenmediğimi söyledim ve linç yedim.geldiğinde de begenmediğimi söyledim ama iyi özellikleri var
vedat çok daha çalışkan ve işini ciddiye alan bir oyuncu profili çiziyor. Bu yüzden de diagne'den daha fazla arkasina taraftar gücü alabilecek bi oyuncu. daha bi profesyonel yani. Isminden kaybediyor ama vedatin adı mbaye diagne, bizim diagne'nin adı vedat muriqi olsa bizim ki futbolcu dahi olamazdi herhaldchejdou da hatalı o golde : ) vedatı hep boş bıraktı zaten.vedata deginirken 34lük ağır vasıta chejdouyu da görmek lazım.adam bursayla küme düştü.tolgaya geliyolar arada : )
kaldıki kasımpaşadayken de diagneyi begenmediğimi söyledim ve linç yedim.geldiğinde de begenmediğimi söyledim ama iyi özellikleri var
Abartısız Diagne 40 golü görürdüiki tane genç, atletik bekimiz olsaydı keşke
bi tek feghouli ile uyumlu.belhanda gomise yaptıgı yardımı yapmadı ona.mariano ve nagatomo orta kesmedi diagneye.diagnenin dilinden emre mor ve emre akbaba anlar.İşte sıkıntı burada Vedat'ı boş bırakıyorlar Diagne'yi Rize'deki maçta hatırlıyorum 4 adam birden tutuyordu. Diagne her türlü futbol olarak Vedat'tan çok daha iyi sadece biz kullanmayı beceremiyoruz.![]()
Trezeguet gibi bir adam Diagne'ye öyle güzel servis yapıyordu adam her şartta atıyordu uçarak uzayarak bizde kimse servis yapmayı beceremiyor zaten servis yapsalar geçen sene 40 golü görürdübi tek feghouli ile uyumlu.belhanda gomise yaptıgı yardımı yapmadı ona.mariano ve nagatomo orta kesmedi diagneye.diagnenin dilinden emre mor ve emre akbaba anlar.
forumun geneli begeniyodu zaten.sorun sistemsiz ve sorunlu oldugumuz bi dönemde gelmesi.Trezeguet gibi bir adam Diagne'ye öyle güzel servis yapıyordu adam her şartta atıyordu uçarak uzayarak bizde kimse servis yapmayı beceremiyor zaten servis yapsalar geçen sene 40 golü görürdü
Şu gollere baksana adam çatır çutur penaltı atıyordu bize geldi eli ayağı tutulduforumun geneli begeniyodu zaten.sorun sistemsiz ve sorunlu oldugumuz bi dönemde gelmesi.
Şu gollere baksana adam çatır çutur penaltı atıyordu bize geldi eli ayağı tutuldu
Adam sosyal medya kullanmayı bilmiyor diye 1-2 gol kaçırdı diye küfür edip moralini bozmaktan öte gitmediler sahip çıkılsa moral verilse manyak işler yapabilir bu adam tamamen moralle çalışıyor taraftar olarak iyi motive edebilseydik uzaydan bile gol atardı. Futbolda öz güven önemli umarım kalacaksa tekrardan kazanır taraftar da sahip çıkar.hepsini izledim o gollerin.kafa golleri ve malatyaya olan golü süper
Emre bu vitaminsizlik ile hiçbir şey ile uyum saglayamaz.emre akbaba diagneyle uyum saglardı,hala da aynı düşüncedeyim.diagnenin ilacı emre mor ve emre akbaba
twitterda ciddi manada ergen bi taraftar kitlesi var,o şabalaklar yapıyor bunuAdam sosyal medya kullanmayı bilmiyor 1-2 gol kaçırdı diye küfür edip moralini bozmaktan öte gitmediler sahip çıkılsa moral verilse manyak işler yapabilir bu adam tamamen moralle çalışıyor taraftar olarak iyi motive edebilseydik uzaydan bile gol atardı. Futbolda öz güven önemli umarım kalacaksa tekrardan kazanır taraftar da sahip çıkar.