Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sobelov’un gelmesi için Diagne’nin gitmesi şart oğlu şart

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben tahminimi söylüyorum. Belhanda sanki gidecek gibi.
Ama Fatih Terim'in Belhanda bağlılığını bilyoruz.
Diagne gidecek desen. Adam saçlarını sarı kırmızı yaptı.
Çok çok yoğun bir hafta bizi bekliyor beyler.

Belhandayı satarsak orta saha gerekecek. Şu diagne gitsede Sabolev + Falcao bir tane de orta saha of mis gibi olur.

vedatı överken,diagneyi gömmek saçmalık.diagne kasımpaşada kraldı,onu geç buraya geldi öyle veya böyle şampiyonluga katkıda bulundu.ve inanılmaz penaltı alan biri.cezasahasında pozisyonların içinde hep.istediği zaman gayette top çeviren,top saklayan biri.rizede yaptıkları müthişti.

vedatı överken,diagneyi gömmek saçmalık.diagne kasımpaşada kraldı,onu geç buraya geldi öyle veya böyle şampiyonluga katkıda bulundu.ve inanılmaz penaltı alan biri.cezasahasında pozisyonların içinde hep.istediği zaman gayette top çeviren,top saklayan biri.rizede yaptıkları müthişti.
Bugün kazma Tolga Ciğerci bile adama ne biçim asist yaptı bizimkiler Diagne'ye hayatları boyunca öyle pas attı mı onu bile hatırlamıyorum :D

cagne sosyal medyayi hiç kullanmayan biri olsaydi keske

@Semih Çiğdem sanırım seriden söz ediyosun.serinin 6 numara ile uzaktan yakından ilgisi olmadıgı gibi,çok defans yapan biri de değil zaten.fransada 8 oynadıgı macların videosu var 17 dakikalık vs.zaman ayır ve izle,fikir edinip öyle konus.bu sekilde saçmalamıs oluyosun kardeşim.seri avrupanın en iyi 8lerinden biri
Videolarini izledim videolar hic bir fikir elde edilmiyor. bizim aradigimiz orta saha degil bu adam bu sene bununla depslanmnalarda cok zorlaniriz .Iki macinida izledim belli bi pas kalitesi var deniliyor Belhanda vari pas hatalari yapiyor .8 gecsin bakalim neler yapacak .Bisey degiseceginide sanmiyorum

76C8FA09-7B37-48E9-B77B-A3BDC516A43E.webp

Bugün kazma Tolga Ciğerci bile adama ne biçim asist yaptı bizimkiler Diagne'ye hayatları boyunca öyle pas attı mı onu bile hatırlamıyorum :D
chejdou da hatalı o golde : ) vedatı hep boş bıraktı zaten.vedata deginirken 34lük ağır vasıta chejdouyu da görmek lazım.adam bursayla küme düştü.tolgaya geliyolar arada : )

kaldıki kasımpaşadayken de diagneyi begenmediğimi söyledim ve linç yedim.geldiğinde de begenmediğimi söyledim ama iyi özellikleri var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt