- 3 Temmuz 2012
- 139.544
- 87.976
- 5.338
terra pizza yiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi kere abim almıstı galiba,fena degil tadıterra pizza yiyorum
zuramettin zanriverdiberamettin banriverdi
zuramettin zanriverdi
zergen zerenzahir zoc
Belhanda satılsa da gelse keşke
mirror daha ismimizi yazamiyo transfer haberi yapiyorlar pustlar
Bugün kazma Tolga Ciğerci bile adama ne biçim asist yaptı bizimkiler Diagne'ye hayatları boyunca öyle pas attı mı onu bile hatırlamıyorumvedatı överken,diagneyi gömmek saçmalık.diagne kasımpaşada kraldı,onu geç buraya geldi öyle veya böyle şampiyonluga katkıda bulundu.ve inanılmaz penaltı alan biri.cezasahasında pozisyonların içinde hep.istediği zaman gayette top çeviren,top saklayan biri.rizede yaptıkları müthişti.
gelsin ya, selcuku daha görmek istemiyorumelneny anca kiralik gelir + maasi zarsenal odeyecek
terra pizza pizza pizza yiyorum demeliydinterra pizza yiyorum
dedigim sartlarda gelebilir sadecede. maasi odeyeceksek uzak dursungelsin ya, selcuku daha görmek istemiyorum
Videolarini izledim videolar hic bir fikir elde edilmiyor. bizim aradigimiz orta saha degil bu adam bu sene bununla depslanmnalarda cok zorlaniriz .Iki macinida izledim belli bi pas kalitesi var deniliyor Belhanda vari pas hatalari yapiyor .8 gecsin bakalim neler yapacak .Bisey degiseceginide sanmiyorum@Semih Çiğdem sanırım seriden söz ediyosun.serinin 6 numara ile uzaktan yakından ilgisi olmadıgı gibi,çok defans yapan biri de değil zaten.fransada 8 oynadıgı macların videosu var 17 dakikalık vs.zaman ayır ve izle,fikir edinip öyle konus.bu sekilde saçmalamıs oluyosun kardeşim.seri avrupanın en iyi 8lerinden biri
chejdou da hatalı o golde : ) vedatı hep boş bıraktı zaten.vedata deginirken 34lük ağır vasıta chejdouyu da görmek lazım.adam bursayla küme düştü.tolgaya geliyolar arada : )Bugün kazma Tolga Ciğerci bile adama ne biçim asist yaptı bizimkiler Diagne'ye hayatları boyunca öyle pas attı mı onu bile hatırlamıyorum![]()