Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chejdou da hatalı o golde : ) vedatı hep boş bıraktı zaten.vedata deginirken 34lük ağır vasıta chejdouyu da görmek lazım.adam bursayla küme düştü.tolgaya geliyolar arada : )

kaldıki kasımpaşadayken de diagneyi begenmediğimi söyledim ve linç yedim.geldiğinde de begenmediğimi söyledim ama iyi özellikleri var
İşte sıkıntı burada Vedat'ı boş bırakıyorlar Diagne'yi Rize'deki maçta hatırlıyorum 4 adam birden tutuyordu. Diagne her türlü futbol olarak Vedat'tan çok daha iyi sadece biz kullanmayı beceremiyoruz. :D

chejdou da hatalı o golde : ) vedatı hep boş bıraktı zaten.vedata deginirken 34lük ağır vasıta chejdouyu da görmek lazım.adam bursayla küme düştü.tolgaya geliyolar arada : )

kaldıki kasımpaşadayken de diagneyi begenmediğimi söyledim ve linç yedim.geldiğinde de begenmediğimi söyledim ama iyi özellikleri var
vedat çok daha çalışkan ve işini ciddiye alan bir oyuncu profili çiziyor. Bu yüzden de diagne'den daha fazla arkasina taraftar gücü alabilecek bi oyuncu. daha bi profesyonel yani. Isminden kaybediyor ama vedatin adı mbaye diagne, bizim diagne'nin adı vedat muriqi olsa bizim ki futbolcu dahi olamazdi herhald

ben bu ligde mario gomezi,aboubakarı begendim en cok rakiplerde.trabzonda jajayı,bitane kısa boylu forvetleri vardı o da iyiydi.vedatın iyi özelliklerinden cok mücadelesi güzel.onun dısında bazen saçma pasları oluyo top çevireyim derken.bizde olsa küfür yer direkt.

İşte sıkıntı burada Vedat'ı boş bırakıyorlar Diagne'yi Rize'deki maçta hatırlıyorum 4 adam birden tutuyordu. Diagne her türlü futbol olarak Vedat'tan çok daha iyi sadece biz kullanmayı beceremiyoruz. :D
bi tek feghouli ile uyumlu.belhanda gomise yaptıgı yardımı yapmadı ona.mariano ve nagatomo orta kesmedi diagneye.diagnenin dilinden emre mor ve emre akbaba anlar.

emre akbaba diagneyle uyum saglardı,hala da aynı düşüncedeyim.diagnenin ilacı emre mor ve emre akbaba

bi tek feghouli ile uyumlu.belhanda gomise yaptıgı yardımı yapmadı ona.mariano ve nagatomo orta kesmedi diagneye.diagnenin dilinden emre mor ve emre akbaba anlar.
Trezeguet gibi bir adam Diagne'ye öyle güzel servis yapıyordu adam her şartta atıyordu uçarak uzayarak bizde kimse servis yapmayı beceremiyor zaten servis yapsalar geçen sene 40 golü görürdü

Beyler bu hafta mecburen hareketli günler yaşayacağız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Trezeguet gibi bir adam Diagne'ye öyle güzel servis yapıyordu adam her şartta atıyordu uçarak uzayarak bizde kimse servis yapmayı beceremiyor zaten servis yapsalar geçen sene 40 golü görürdü
forumun geneli begeniyodu zaten.sorun sistemsiz ve sorunlu oldugumuz bi dönemde gelmesi.

hepsini izledim o gollerin.kafa golleri ve malatyaya olan golü süper
Adam sosyal medya kullanmayı bilmiyor diye 1-2 gol kaçırdı diye küfür edip moralini bozmaktan öte gitmediler sahip çıkılsa moral verilse manyak işler yapabilir bu adam tamamen moralle çalışıyor taraftar olarak iyi motive edebilseydik uzaydan bile gol atardı. Futbolda öz güven önemli umarım kalacaksa tekrardan kazanır taraftar da sahip çıkar.

emre akbaba diagneyle uyum saglardı,hala da aynı düşüncedeyim.diagnenin ilacı emre mor ve emre akbaba
Emre bu vitaminsizlik ile hiçbir şey ile uyum saglayamaz.
2 sene daha paraları cebe indirir sonra tarık gibi silinir gider.
GALATASARAY'liyim ayağına Kapağı attı yeter ona.
Sözleşmesini dondurma teklifi bile etmedi.

Adam sosyal medya kullanmayı bilmiyor 1-2 gol kaçırdı diye küfür edip moralini bozmaktan öte gitmediler sahip çıkılsa moral verilse manyak işler yapabilir bu adam tamamen moralle çalışıyor taraftar olarak iyi motive edebilseydik uzaydan bile gol atardı. Futbolda öz güven önemli umarım kalacaksa tekrardan kazanır taraftar da sahip çıkar.
twitterda ciddi manada ergen bi taraftar kitlesi var,o şabalaklar yapıyor bunu

FALCAO-
gelmesi ile belhanda’nın gitmesi aynı zamana denk gelecektir.

sonrasında ;

eldor shomurodov

ve ya

aleksandr sobolev

alıp farklı bir yapıya bürünecektir takım. diagne’yi de devre arası elden çıkaracak gibi görünüyor... ancak ben kesinlikle diange - falcao ikilisini denemek isteyeceğini düşünmüyorum.

25 Ağustos 2019 00:44 · kaideyi taciz eden istisna

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt