Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz deplasmanda kazanalım gerısı gelır sorun olmaz fb ılk 3 te olacak bu sene orası kesın. basak ve bjk yarısta olmaz.

bız ts fb ılk 3 gorunen o. lıgde suprız yapacak bı takımda goremıyorum

sag bekı oturtmak lazım marıano ıle olmaz

belhanda dıagne gıtsın yerlerıne bırılerı alınsın tamam.

geçen sezon takimin yarısı cezalıydi,6 ay forvetsiz oynadık,fatih hoca 10 maç yoktu.ilk devre feghouli gibi adamdan yararlanamadık. Hakemler 17 puanimizi caldi.luyindama,marcao gibi 2 stoper geldi ve direkt ilk 11e girdi.diagne geldi sorunlu bi zamanda.marcao ve luyindama uyumu zordu ama başardılar.hala gelip kotu oyun gibi sacma laflar ederseniz,nasil sampiyon olduk derseniz sizi fatih hocaya yonlendirelim direkt.ya da antuda takılın.daha sert ifadeler de kullanırdım da boş konusmalar icin ceza almak istemiyorum

İlk kez Türkiyede trene biniyorum hakkınızı helal edin. Fırat Express yazdım bilgiden çok kaza haberi var :D

Ekli dosyayı görüntüle 57701

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
iyi yolculuklar leo haberlere aldırma genelde yük trenleri kaza yapıyor bindigin hatta gayet keyifli güzel manzaralı yerlerden gececen hatta kış olsada dahada keyifli : )

Taffarel
Capone, popescu, bulent (C), Umit
Keita, Okan, Tugay, Hagi
Drogba, Jardel

Bu 11 den su an en cok hangisine ihtiyacimiz var sizce?

Amcalar falan börek satıyorlar renktaş açsan kesinlikle ye tavsiye ederim
Şimdi annem hatırlattı en son 2001 de binmişim onda kara Trenmiş odalı yataklı filan. Ama şuanki bindiğim baya iyi klimalı koltuklar filan reservationlu. Narlı da yarım saat duruyor orda yerim bişeyler

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Gunaydin canlar
Transferin nabzini tutmak icin Stockholm'e geldim. Nabiz yok.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Şimdi de 29 Ağustos çıktı.Allah korusun bugün kötü bir sonuç olursa ben görürüm 29 ağustosu.Bakkal zihniyetinden kurtulmadan bize rahat yok.

Rakiplerimizin takılmayacağını kim söyledi? Niye böyle bir şey söyleme gereği duydun ben söylemediğim halde. Feda dediği filan yok gayet eksik bölgelerine, bütçe dahilinde takviye yaptılar illa isimli oyuncu almadılar diye feda yaptıkları anlamına gelmiyor. Maçı nasıl aldıklarından da bahsetmedim neyse cevap vereyim dedim dediklerine de benim dediklerimi es geçip, kendin bir dünya yaratmışsın nereden tutsam elimde kalıyor o yüzden devam edebilirsin.
Dünya yaratmak değil kendi yorumumu yaptım direkt cevap vermek gerekirse 8 puan farkı kapatmak çekirge falan değildir fenerbahçe istediği kadar aç olsun takımının durumu önemli ikide iki yaptılar diye şampiyon ilan edilecek neredeyse geçen sezon hızlı adamımız vardı ama deplasmanlarda yine kayıplar yaşadık dediğim gibi herşey bizim elimizde benim inancım bu

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt