Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaptırırlar :) tek kelime yeterli sanırım

Orasını bilemem kardeşim de ciddi anlamda büyük bir gaz var patlarsa en aşağı yere düşecekler transferler olmazsa bir de benim düşüncem pekişecek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

geçen sezon takimin yarısı cezalıydi,6 ay forvetsiz oynadık,fatih hoca 10 maç yoktu.ilk devre feghouli gibi adamdan yararlanamadık. Hakemler 17 puanimizi caldi.luyindama,marcao gibi 2 stoper geldi ve direkt ilk 11e girdi.diagne geldi sorunlu bi zamanda.marcao ve luyindama uyumu zordu ama başardılar.hala gelip kotu oyun gibi sacma laflar ederseniz,nasil sampiyon olduk derseniz sizi fatih hocaya yonlendirelim direkt.ya da antuda takılın.daha sert ifadeler de kullanırdım da boş konusmalar icin ceza almak istemiyorum
Biz ligin ilk yarısı 29 ikinci yarışı 40 puan toplamisiz hatta sivas macini da yendik sayarsak ki bence yenerdik 43
Başak napmis ilk yarı 35 ikinci yarı 32 onlarin da son maçını yendi say 34 ya da sayma 32 kalsin.benim burdan anladigim başak ikinci yarı ilk yarıdan çok da farklı performans göstermemiş puan kayıpları son haftaya denk geldi diye herkes oo başak verdi diyor hayır ya bi bak 40 hatta 43 puan toplamisiz söke söke aldık o şampiyonluğu kimse burda degersizlestirmeye calismasin

Orta saha gayet yoruma acik bir kavram. 8 numara olarakta 6 numara olarakta 10 numara olarakta Tugay Emre'yi top diye oynar. Her ikisinide izledik. Emre hiyari iyi topcu ama bir Tugay hicbir zaman gelmeyebilir. Adam 38 yasina kadar EPL'de banko oynadi ve herkes onunde saygiyla egildi. Emre hicbir yerde tutunamayip, ortalama 3 macta bir patlayan adeleleriyle Basak city'ye kadar dustu. Ustelik sikecilerden dahi kovulmustu.

Emre Newcastlede az çok iş yaptı

Tugayın çok iyi olduğuna katılıyorum ama, Fergusonun Tugay 10 sene daha genç olsaydı isterdim tarzında bir yorumu vardı

Falcao’ya zaten 5m verecegiz 29’unda gelirse 3 haftayı kacirmis oluyor. 5m/34 mac x 3 mac= 500k euro zarar. Biraz daha geciktirseler bonservisi cıkıyor zaten

bu sene anadolu takımları cok güclü degil ve rakibimiz akbil degil bu sene gücler denk sayılır o yuzden cok daha zor gececek

hoca farkındaysa ne ala..
2 sene önce ücüyle birden yarisiyorduk, peki sonuc ne oldu?
Bunlari gectim adam 9 denemeden kac kere sampiyon oldu?
Hadi bunuda gectim bunlar kac gündür kimle ugrasiyor? Yok efendim aldigi tazminat falan diye?
Söyle yazarak komik olmayin, böyle bir adam neyin farkinda olacak???
Biri birseyin farkinda olacaksa oda „bizi Fatih Terim hegemonyasindan kurtarin“ diye zirliyanlardir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt