Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden bukadar olumsuz hava var anlamiyorum , Falcaoda gelirse bizim kadro ligin 2 gomlek ustunde.
Aksam maci kazanacagiz ve puan farki 3 olacak ligin ikinci haftasinda.

gorende zannederki 10uncu hafta ve biz 9 puan gerideyiz,

gömlek nasıl bir ölçü birimi bilmiyorum ama öyle herkesten net şekilde önde değiliz.

geçen seneye göre geri gittiğimiz bile iddia edilebilir.

orta sahamızda seri ve nzonzi uyum yakalarsa orada bir avantajımız olacak fakat beklerimiz bir yıl daha yaşlandı, kanatta ise takımın en skorer 2. oyuncusu ayrıldı ve yerine ne vereceği şüpheli bir veteran aldık. yedekler noktasında da sıkıntı var. orta sahada hala selçuk'a kalabiliyoruz, yedek stoper ise yok.

bence bu takımın transfer sezonu kapanmadan beklerden en az birini (mümkünse sağ bek) yenilemesi gerekiyor. aslında ikisi birden değişmeli ama birini linnes ile idare etmeye çalışırız.

ayrıca bir tane de atletik kanat oyuncusuna ihtiyacımız var çünkü koşularıyla rakibi tehdit edecek, geçiş hücumunda topu taşıyacak oyuncu yok. son yıllarda en çok verim aldığımız oyuncu tipi.

falcao gelince bütün sorunlar çözülmeyecek. hatta falcao da kötü görünebilir bu değişiklikler olmazsa.

az daha sabır fatih hocam nerede ne yapacagını bilir mac sonunda yönetimi taraftarın önüne bir atarsa ozaman zaten herkes aklını basına alır.

Forvet transferini son güne bırakma mallığı nasil bir mallıktır @apo

abdurrahim-albayrak-in-arabasi-nereden-nereye-dedirtti-1837362.webp

severim ustat acikladim niye gitmesini tercih edecegimi. GSyi daha cok severim
bende melo ve sneijderi severdim ama gitmelerini istemistim. cunku geriye gidiyorlardi. millet bunlara kufur ederdi. efsane sekilde gittiler

belhanda kotu topcu degil ama mental acidan curuk elma. bir turlu sevemedim

takimda en cok sevdigim kisi su an feghouli

IMG_7936.webp

L’equipe pazartesi günü Monaco ve Galatasaray görüşücek yazmış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir hızlı sol kanat forvet
Mehmet Özcan olmazsa mecbur mehmet topal
Birde kolorov gibi hem sol bek hem sol kanat oynayacak defans
Ve tabi ki falcao olmazsa batsuayi gibi bir bitirici lazım yoksa bu Federasyon mhk medya bizim sampiyonlugu engeller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt