- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
Bein france in kaynağı La gazzetta dello sport
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hani falcao geliyordu kardş
Linnes sanki çok mu iyi durumda reis ? Mariano&Nagatomo ne kadar kötü başladıysa sezona Linnes de o kadar kötü başladı benim gözümde
Düşün o kadar çaresiz kaldım ki Şener'den medet umuyorum ...
Aynı şeyler yaniFalcao kontrat uzatmayı reddetti yeni macera arıyor falan yazıyor o kadar
Ben Linnes'i de çok kötü gördüm bu sezon, mesela geçen sene de Mariano sezona kötü başladı Fatih Terim özellikle şampiyonlar ligi maçlarında düşünmeden Linnes'i oynatabiliyorduMarianoyu sallada Linnes ligde bi şekilde götürecek
Linnes sanki çok mu iyi durumda reis ? Mariano&Nagatomo ne kadar kötü başladıysa sezona Linnes de o kadar kötü başladı benim gözümde
Düşün o kadar çaresiz kaldım ki Şener'den medet umuyorum ...
ban yemeyi haketti bence
Valla reis kadromuzda 3 yerli 3 yabancı toplam 6 tane bek oyuncusu var hiçbirisini de güvenip ilk11'e yazamıyorum. Elimde olsa altısını da gönderip beklerimizi baştan kurardımÇok abartiliyor
1 kac hafta beklemek lazim. nasil yukleme yapildiysa hepsinde bir agirlik var. bu yukleme bize sonradan hayir mi getirir zarar mi bilemiyorumBen Linnes'i de çok kötü gördüm bu sezon, mesela geçen sene de Mariano sezona kötü başladı Fatih Terim özellikle şampiyonlar ligi maçlarında düşünmeden Linnes'i oynatabiliyordu
Ama bu sezon öyle değil Linnes o kadar saçma pozisyon hataları yapıyor ki Mariano'yu bile arattırdı bana süre aldığı anlarda
Düşün işte çaresizlikten Şener'den medet umuyorum ...
pamela terkedince cameron diaza yürüyormus galiba gecenlerde haber cıkmıstı magazin basınındaRami büyük saçma transfer34'e girecek özel hayatı sıkıntılı sık sakatlanan futbol artık umrunda değil
![]()
Kusura bakma ve yanlış anlama ama ne demek pizza ile uğraşıyoruz? Ne, pizza partisi mi veriyor kulüp? Belki 3, belki 5 kulübün menfaatine bir iş yapılmış yani, olmuyor işte kimse sponsor, şampiyon da olsan CL de olsa olmuyor. Memleketin hâli ortada. Yabancılar da bu lige sponsor olmuyor. Vestel-TS deme çünkü o dava başka. Yani sanki Volvo, Fly Emirates geliyor da biz reddedip ısrarla Terra Pizza olsun diyoruz. Demek ki en yüksek onlar vermiş, onlar olmuş, bu yaniMillet transfer yapiyor biz pizza ile urasiyoruz
pamela terkedince cameron diaza yürüyormus galiba gecenlerde haber cıkmıstı magazin basınında
ersun hocamla müthis ikili olacaklar
tamam renktas banlamayacaklar duyum aldim moderatorlerdenUlan banlayında rahatlayın yaw.. bu ne arkadaş her gün her gün..