Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kozielloyu ilginç şekilde epey geri gitmiş ama yaşı epey genç

Marianoyu sallada Linnes ligde bi şekilde götürecek
Ben Linnes'i de çok kötü gördüm bu sezon, mesela geçen sene de Mariano sezona kötü başladı Fatih Terim özellikle şampiyonlar ligi maçlarında düşünmeden Linnes'i oynatabiliyordu

Ama bu sezon öyle değil Linnes o kadar saçma pozisyon hataları yapıyor ki Mariano'yu bile arattırdı bana süre aldığı anlarda

Düşün işte çaresizlikten Şener'den medet umuyorum ...

Ben Linnes'i de çok kötü gördüm bu sezon, mesela geçen sene de Mariano sezona kötü başladı Fatih Terim özellikle şampiyonlar ligi maçlarında düşünmeden Linnes'i oynatabiliyordu

Ama bu sezon öyle değil Linnes o kadar saçma pozisyon hataları yapıyor ki Mariano'yu bile arattırdı bana süre aldığı anlarda

Düşün işte çaresizlikten Şener'den medet umuyorum ...
1 kac hafta beklemek lazim. nasil yukleme yapildiysa hepsinde bir agirlik var. bu yukleme bize sonradan hayir mi getirir zarar mi bilemiyorum

Millet transfer yapiyor biz pizza ile urasiyoruz
Kusura bakma ve yanlış anlama ama ne demek pizza ile uğraşıyoruz? Ne, pizza partisi mi veriyor kulüp? Belki 3, belki 5 kulübün menfaatine bir iş yapılmış yani, olmuyor işte kimse sponsor, şampiyon da olsan CL de olsa olmuyor. Memleketin hâli ortada. Yabancılar da bu lige sponsor olmuyor. Vestel-TS deme çünkü o dava başka. Yani sanki Volvo, Fly Emirates geliyor da biz reddedip ısrarla Terra Pizza olsun diyoruz. Demek ki en yüksek onlar vermiş, onlar olmuş, bu yani

Ayrıca Adil Rami çöp ötesi. Çöp S, Çöp Plus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt