Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde STSL'de ki diğer takımların ne yaptığı hangi oyuncuları transfer ettiği beni zerre ilgilendirmez ama uzun zamandır kıskandığım daha doğrusu Galatasaray'a transfer olmasını istediğim ve rakiplerimizin aldığı 2 oyuncu var birisi Nani diğeri de Sturridge

Bilmiyorum belki bireysel olarak çok sevdiğim içindir bu adamları ama ikisini Galatasaray formasıyla izlemek isterdim bak mesela Nani geldi 32 yaşına bugün gündeme gelsin hala isterim. Sturridge sakatlık sorunu yaşamazsa gerçekten bu ligde fark yaratır

İnşallah sakatlık kaza bela görmez de onu bu ligde izlemek isterim ...

Kardeşim Falcao eski falcao değil güncel performanslara göre değerlendiriyorum. Kuşlar aldı diye gerçekleri söylemeyelimmi? Ayrıca bizim takım çok statik oynuyor böyle oynarsan biraz direnç gösteren her takıma zorlanırsın deplasmanlarda top rakipteyken her atak gol pozisyonu olur
Guncel formuna bakarsan:monaconun en boktan olan sezonunda bile 16 atip kurtarmis onlari. Bir de iyi takimda ne yapar dusun: 30+

Son haftaya giriyoruz artık transferde
Ne olursa olsun 1 hafta sonra artık kimse Galatasaray taraftarını kandıramayacak
Bu sevindirici bir şey

Yine ne yaptılar ettiler transferdeki belirsizliği son günlere bıraktılar ne zaman lige tam kadro başlayacağız çok merak ediyorum

1566737417391.webp

efsane takimlarin macini izleyelim

Konu dışı fakat excellde fonksiyon yazmayı bilen birisine ihtiyacım var. Var mı bilen?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abisi hahaha ergen velete bak hele yaş 15 flan herhalde malum pek forvet izlemediniz muriçi suarez flan sanıyorsun.
Bak hala Suarez diyorsun. Senin zihniyetindekiler forumda Diagne'yi savunuyorlar. Şuan forveti en kötü takım biziz sturridge, sörloth, burak, vedat bunların hepsi Diagne'den yüz kat faydalı. Diagne gibi bütün maç ilerde boş boş bekleyip boş kale golcüsü değil bu adamlar. Falcao da tek başına bişey yapamaz bu takım sahada yürürken, koşup mücadele etmezken.

Falcao Nimes maçın kadrosunda yok.
"Sakatlık" mı diyecekler ?!

Bir Falcao transferiyle 7/10 transfer dönemi olur. Bekler değişse hızlı kanat gelse 10/10 olur

Belhanda ve diagne hala takımda..Bunları göndermediğin müddetçe nasıl iyi transfer süreci geçiriyorsun.

Senin ilk 11 oynayacak yeterli bekin yoksa şeneri alternatif diye almayacaksın.Şimdi 6 tane alternatif veya yetersiz bekin var.
Jimmy durmaz 30 yaşında yetersiz ve hatalı transfer.Sinandan falan iyi değil.Bu arada sinanıda beğenmiyorum.Yeni transfer diye göklere çıkarmayın.
Ozornwafor ?
Babel ve emre mor çok net iyi transferler.Ama alternatif olarak.
Seri konusunda hala soru işaretleri var.
Nzonzı bu senenin en iyi transferidir.
Adem rezil transfer.Zaten bu transferi yapan adamın transferde çok büyük başarı sağlaması mümkün değil.
Okan koçuk hakkında doğru veya yanlış transfer demek için erken.

Bu durumda yerli olarak emre mor haricinde elle tutulur bir transfer yok.

Burada as stoperleri geçtim onlarda bile sıkıntı varken alternatif olarak elle tutulur bir isim yok.
Hadi bunlar bir sezonda hepsi olmaz diye geçiştirdiğimiz noktalar.

İlk 11 ‘ e baktığımızda en azından bir bekin değişmesi gerektiğini düşünürsek

Belhande ve diagne gitmeli
Bek
10 numara
Sol kanat
Forvet
Transferleri yapılmalı.Muhtemelen ileride yapılmalıydı diyeceğiz.

Babel 11’e yazılıyor.
Emre haricinde yedek kadro gene çok yetersiz.
Ondan sonra bir sakatlıkda ve cezalı bir durumda apışıp kalıyoruz.

Size göre hiç farketmiyor.
İnanın İsimler ne olsursa olsun size göre her sezon muhteşem bir tranfer sezonu geçiriyoruz.
Kadromuz her zaman süper.

Monaco niye şerefsiz oluyor? Sen git Transferde amatörce davran, sanki başarmışsın gibi Resim paylaş hava at, sonra Monaco kızıp para isteyince şerefsiz de. Terim ne zaman Takıma gelse Amatör adamlarını da getiriyor. Haldun Üstünel gibi Adamı hiç düşünmüyor, niye? İçki içiyormuş, kime ne işini yapsın da ne içerse içsin. Tudor zamanı istediği her oyuncuyu nerdeyse alan Cenk Ergün ü de gönderdi, iyice Amatörlere kaldık. Bugün maça yine Selçuk la başlar bizi iyice delirtir. Bizim oynayacağımız sistem belli gören Hoca yok, 4-4-3 oynayalım bak ne oluyor

Gören hoca mı yok ???

Ver numaranı da aratalım hocaya seni, faydan dokunur...

adil rami evet bi 5-6 sene once fena bir stoper degildi hatta avrupanin cogu liginde iyi bir tercih olabilecek stoperdir ama gecen sene 2 mac felan izledim rami ile rami felan degil bu futbol gercekten ramiyi birakmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt