Kamil Meric
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2011
- 9.354
- 686
- 1.398
Manu patlayali aylar oluyor...Bu değilde Manu 6222’si ne diyor Galatasaray’da kalacak falan demedi mi hala
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manu patlayali aylar oluyor...Bu değilde Manu 6222’si ne diyor Galatasaray’da kalacak falan demedi mi hala
Raporladım zatenTartışmaya devam ederseniz konudan süresiz atilacaksiniz arkadaşlar. Varsa bir şikayetiniz tartışmaya girerek değil bise bildirerek yapın.
Bir şey yazacam ağır olacak neyse.Terim düşük profilli donanımsız adamları sever. Onun için ne zaman gelse 2 senede patlar. Bu sefer de öyle oldu maalesef. Çöplüğe çevirdi takımı.
monacom oynuyor dostumne anlatiyorsunuz macmi var
Seri nzonsi emre Babel lyundama.....
Bunlar çöpmü ciddiden sence?
Bak hala Suarez diyorsun. Senin zihniyetindekiler forumda Diagne'yi savunuyorlar. Şuan forveti en kötü takım biziz sturridge, sörloth, burak, vedat bunların hepsi Diagne'den yüz kat faydalı. Diagne gibi bütün maç ilerde boş boş bekleyip boş kale golcüsü değil bu adamlar. Falcao da tek başına bişey yapamaz bu takım sahada yürürken, koşup mücadele etmezken.
...15 dk dir berbat ustune sari gordu kirmizida verebilirdi hakem
Muriqi zaten bunları yaptığı için Fenerbahçe'ye transfer oluyor veya adı bizimle anılıyor yoksa adamın en golcü sezonu 17 golü varGolden bağımsız söylüyorum dakika 90 olmuş vedat defansa kadar adamını kovalıyor, Diagne yavşörü ne zaman böyle birşey yaptı acaba. Kalas gibi 18 içinde dikilmekten başka bi işe yaramıyor dingil herif
Hassas olma bu kadar kırılırsın
Mal çünkü.Jardim aptali neden 4-4-2 oynatıyor bu kadroya
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne fonksiyonu?Konu dışı fakat excellde fonksiyon yazmayı bilen birisine ihtiyacım var. Var mı bilen?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir şey yazacam ağır olacak neyse.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi