Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Slimani bu oyunu ile yedek olmam bağırıyor yani. Ben yedder de yedek olmaz...

Falcao yedek oturacak adam hiç değil.

Adam zaten bize gelmeyi istiyor. Bu iş her açıdan olmaması ya mucize olur yada gerçekten Ali Koç'un parmağı var bu işin içinde

falcao gelse bıle hevesı kalmadı yemınle 2 ay her gun falcao

ama bu sayede serı ve n zonzı cok sessız halledıldı :)

falcao gelse bıle hevesı kalmadı yemınle 2 ay her gun falcao

ama bu sayede serı ve n zonzı cok sessız halledıldı :)
Bu konya macini farkli alabilirsek ustune bi de falcao kap vs kesinlesirse o zaman havaya gireriz ve Galatasaray şampi

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Fabricio bustos var independiente'de. Kuvvet, dayaniklilik, tempo, sertlik, her şey var, git gelleri çok iyi. Hazir benficada grimaldo, portoda telles varken şunu onlarin elinden cekip alsak muthis olur. Yoksa hemen kapacaklar elemani bu vahşiler

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Bustosu bir iki seneye kaparlar. Fizik olarak Saravia kadar güçlü olmasa da dinamikliği onun üstündedir. Pırpır bir bek. 5-6 gibi rakamlara alınabilirse müthiş olur.

bizimkiler işi bitiremeyince slimani ben yedder ve onyekurumuz transferi halletti :)

Jardim maç sonu “Gayet iyi oynadık eksik oyuncular da gelince daha iyi olacağız “ açıklaması yapar

Bizde seyrettiğimizle kalırız Nimes maçını

Ben yeddere para döktüler o kadar mecbur oynatacaklar slimani de iyi oynuyor yedek bırakacaksanız neden aldınız der falcao boşa çıkıyor bu durumda ya da gelsin diye senaryo uyduruyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt