Mustafa Ayhan
Sarı Üye
- 29 Mart 2011
- 689
- 836
- 1.353
kim oKonuda kus tespit edilmiştir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim oKonuda kus tespit edilmiştir
Çünkü senin 11 'in onların 11 ine bin basar. Ve hepsi yabancı. Sonra yerliye 3-5 milyon bonservis verince ortalığı yıkmayı biliyorsunuz. Bonservis vermeden kimi alabilirdik yerli olarak da almadık 1 tane örnek ver sonra eleştir. Yedek kulübesini koyuyorsunuz peki 11 leride koyun mesala 3 büyükten kimi bizim 11 e alırsın 4 kişi yazamazsınız. O yüzden yedeklerinde bu kalitede oluyor ya da basacaksın parayı alacaksın.Diğerleri net bizden iyi.
Yok arkadaş bu yöneticiler ve bu taraftar yapısı olduğu sürece bizim işimiz zor.
Biz daha iyi olalım diye burda laf anlatırken,daha iyi olamamız gerekiyorken beceriksiz yöneticiler engel oluyor derken buradaki çoğu taraftara göre herşey yolunda.Şu beceriksizlere iki çift laf söylemekten aciz.
Nasıl Galatasaraya destek oluyorlar anlamakda zorluk çekiyorum.
Olmayan bir an var mi ki?Konuda kus tespit edilmiştir
Nerde? Benim kuşla tanıştırıp çiftleştirelimKonuda kus tespit edilmiştir
bu sene yatmazlarAkşama hamsiler puan kaybetsede haftaya puan kaybetme lüksü olmadan saldırsa şikecilere. Aksi takdirde her zamanki gibi yatış moduna geçerler
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne yazık ki kus cıktınız alıntılamanız biraz ironik olmusOlmayan bir an var mi ki?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
suyu tükürdüm lannnnnnnnnnnnnNerde? Benim kuşla tanıştırıp çiftleştirelim
Kim? Nerde?Olum adam gelmiş lan işte gitmiş takım arkadaşlarıyla vedalaştı
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu uzun maratonda her futbolcuya ihtiyacim olacakJardim maç sonu “Gayet iyi oynadık eksik oyuncular da gelince daha iyi olacağız “ açıklaması yapar
Bizde seyrettiğimizle kalırız Nimes maçını

Evet ben'de gördüm şimdi (avatarın güzelmiş....)Konuda kus tespit edilmiştir
TamamNe yazık ki kus cıktınız alıntılamanız biraz ironik olmus

bende bi anlasam bunu çok saçmaladık yaAhhh Onyekuru ahhh
Diagne ye para verilene kadar neden bonservisini almadık arkadaş nede
Ahhh Onyekuru ahhh
Diagne ye para verilene kadar neden bonservisini almadık arkadaş nede