İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
hoca hoca degil ki forvet aldırcagına git stoperle ortsaha aldır takımın ne oynadıgı belli degil daha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözleşmesi var sonuçta. Saha sonuçlarıda istediğimiz gibi olmuyor herşey tersFalcao bunları ister mi o önemli.Küme düşmeme yarışı vermek isteyeceğini hiç sanmıyorum
Adana Demirspor de her ne kadar Süper Lig başarıyla anılmasa da camiası ve kulüp kültürüyle efsane camialardan bir tanesi olduğu için vakti zamanında bu olay Demirsporlularca göz yaşlarıyla karşılanmıştı.Teşekkür ederim bilgilendirme için. Bilmiyordum. Büyük takımlardan birinin başına gelse bu olay, efsane olurdu. Hayat böyle.
Ya bilmiyorum ama oynamak istemeyen oyuncuyu da kimse tutamaz takımda.Hele Falcao gibi bi adamı böyle sözleşmeyle filan tehdit ederse Monaco dünya da prestiji sarsılırSözleşmesi var sonuçta. Saha sonuçlarıda istediğimiz gibi olmuyor herşey ters
Maçı izledim Fransa liginin kalburüstü takımlarından biri değil mi Monaco da bizim takımda olsun diyeceğim 3-4 oyuncu ancak vardır yavaş oynuyor iki takımda tamamen fiziğe dayalı bir lig olmuş bizim lig daha zevkli heyecanlı kaliteli benceFransa ligi hakkında en ufak bilgin olmadığını gösterdin. Tebrikler. Yuh be yuuhh
Içinden gecmemi istiyorsun ama geçmeyeceğim. Ama bi bom boş bir adam olduğun gerçeğini değiştirmez. Git basketbol filan izle. Eleştirirken ne istiyorsun ne öneriyorsun göster de bir şey bilip bilmediğini çözelim.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hoca da iş yok takımda disiplin yokBu mallar niye her maç kırmızı görüyor 3/3 oldu
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”
-İmparator Fatih Terim
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••