Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jardimin istifa edeceğine dair söylentiler var twitterda monacoluların hesaplarına bakın

Falcao konusunda bence Jardim kendi ayağına sıktı ilk hafta gönderse Derin Galatasaray göreve başlamayacaktı eğer hala direnmeye devam ederse geçen sene son anda kurtulan Monaco bu sene küme düşer :D

Maçı izledim Fransa liginin kalburüstü takımlarından biri değil mi Monaco da bizim takımda olsun diyeceğim 3-4 oyuncu ancak vardır yavaş oynuyor iki takımda tamamen fiziğe dayalı bir lig olmuş bizim lig daha zevkli heyecanlı kaliteli bence
Aynen bunu dusunmustum.Agzina saglik. Kimse burda Fransa 1. Ligi soyle boyle demesin. Rezil bence.

Keske böyle çıksak
IMG_20190825_180403.webp

Koduğumun takımına yeni td gelirse takımda ister adamı.İki ucu boklu değnek
Falcao kalmak istemez artik yaw, takım takim degil müptezeller ordusu. Ben Yadder kenarda agliyordu ben nereye geldim kafami s...yim diye.

Bugünki yenilgiyle birlikte bu işin sonu b.k beyler. Salmazlar falcaoyu artık

Ali Naci Küçük: Sefer başlıyor, Fransa seferi. Abdürrahim Albayrak, iyi ilişkiler kurduğu Monaco yönetimiyle Falcao transferini sonuçlandırmak için Perşembe günü Fransa'ya uçacak. Şanlı bir sefer olacak bu gidiş boş degil.

Benim yorumlarımı iyi takip etmiyorsun.iyi takip et bundan sonra.

Burada eleştiri yapan adamlara saldırmakdan başka bir halt yemeyen,dünyadan bi haber adamsın.
Senin çapın yetmez benimle tartışmaya..
Çapına dokundurtma. Kimsin ki senin yorumlarını takip edeceğiz daha önce yazdım bom boş bir adamsin hadi kendine iyi bak.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jardim yanlız kalite hoca. Geçen senelerde ki takımı kendisi kurdu. Falcao, B.Silva,Bakayoko,Fabinho,Kurzawa vs. Ama son zamanlarda mala bağladı. Stres yapıyor deyyus herhalde. Bide yanlış bilmiyorsam bide Çin macerası var.

Maçı izledim Fransa liginin kalburüstü takımlarından biri değil mi Monaco da bizim takımda olsun diyeceğim 3-4 oyuncu ancak vardır yavaş oynuyor iki takımda tamamen fiziğe dayalı bir lig olmuş bizim lig daha zevkli heyecanlı kaliteli bence
Alakası yok. Monaco geçen sene leş idi. Fransa ligi futbolcu fabrikasıdır. Ordan gelen hemen hemen her oyuncu bizim ligde başarılı olur.

jardim bizi ilgilendirmiyor.ister kovarlar ister tutarlar.falcao kafasında bitirdi monacoyu.çok istiyosanız gidin monacoyu tutun ,jardime destek olun.

ayrıca monaconun sorunu hücum degil daha cok defans ve ortasaha.pelegrini de iyileşti,daha ne falcaosu

Serhat Ulueren: Üzülerek izliyorum koskoca Galatasaray'ı düşürdükleri hali. Galatasaray adına Fransa'ya giden Ahmet Bulut 4 gündür Monaco'dan randevu bile alamamış, adamlar kaile almıyor. Son çare Falcao'dan yardım istemişler görüşmeyle ilgili adamlar Falcao'yu da reddetmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt