Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.730
- 11.637
- 1.473
Çıkıp adam gibi bir açıklama bile yapamayan rezil rüsva bir yönetim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen bunu dusunmustum.Agzina saglik. Kimse burda Fransa 1. Ligi soyle boyle demesin. Rezil bence.Maçı izledim Fransa liginin kalburüstü takımlarından biri değil mi Monaco da bizim takımda olsun diyeceğim 3-4 oyuncu ancak vardır yavaş oynuyor iki takımda tamamen fiziğe dayalı bir lig olmuş bizim lig daha zevkli heyecanlı kaliteli bence
Jardim en gec yarin kovulur.jardim açıklar falcaoyu bırakmayacagını
Koduğumun takımına yeni td gelirse takımda ister adamı.İki ucu boklu değnekJardim en gec yarin kovulur.
Falcao kalmak istemez artik yaw, takım takim degil müptezeller ordusu. Ben Yadder kenarda agliyordu ben nereye geldim kafami s...yim diye.Koduğumun takımına yeni td gelirse takımda ister adamı.İki ucu boklu değnek
Çapına dokundurtma. Kimsin ki senin yorumlarını takip edeceğiz daha önce yazdım bom boş bir adamsin hadi kendine iyi bak.Benim yorumlarımı iyi takip etmiyorsun.iyi takip et bundan sonra.
Burada eleştiri yapan adamlara saldırmakdan başka bir halt yemeyen,dünyadan bi haber adamsın.
Senin çapın yetmez benimle tartışmaya..
Alakası yok. Monaco geçen sene leş idi. Fransa ligi futbolcu fabrikasıdır. Ordan gelen hemen hemen her oyuncu bizim ligde başarılı olur.Maçı izledim Fransa liginin kalburüstü takımlarından biri değil mi Monaco da bizim takımda olsun diyeceğim 3-4 oyuncu ancak vardır yavaş oynuyor iki takımda tamamen fiziğe dayalı bir lig olmuş bizim lig daha zevkli heyecanlı kaliteli bence