Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serhat Ulueren: Üzülerek izliyorum koskoca Galatasaray'ı düşürdükleri hali. Galatasaray adına Fransa'ya giden Ahmet Bulut 4 gündür Monaco'dan randevu bile alamamış, adamlar kaile almıyor. Son çare Falcao'dan yardım istemişler görüşmeyle ilgili adamlar Falcao'yu da reddetmiş.

Saçma sapan şeyleri paylaşmayın burda

Monacoduğum takımı yine puan kaybetti kırmızı görerek işi yokuşa sürmeye devam edecek adiler

Perşembe CL kurası var Monaco'da. Gitmişken Falcao'yu da alalım 2 defa git gel olmasın mı demişler. Ne güzel habercilik.

Bu ne lan idman forması gibi

nike rezalet formalar yapıyor bize.Yani elit falan diyorlar ama elit falan değiliz.
sneijder mor ile ilgili görsel sonucu

rengi tartışılır ama şu formanın kalitesine baksana.Birde şimdi yapılanların kalitesine

29 una kadar niye bekliyoruz monaco ne olursa olsun falcaoyu vermicez bu konu burda kapanmıştır derse ne yapıcaz tek forvet dengesiz diagne ile mi yola cıkacaz ya bu haber yanlış yada sıkıntı bu kulübü yönetenlerde

Falcao bize jardim de bi kac hafta beklesin Ersun kovulursa Sikebahcesine kavusur

milanlı andre silva monacoya gidişi iptal olmasa şuan aykut oyuncularına falcao için ikili markaj verdirtiyordu

Bu sene her şey rezalet başladı ve rezalet devam ediyor...

Tıpkı hocanın 2013 5. haftada istifa ettiği ve kovulduğu sezon gibi.

Umarım şu ölü toprağını hemen atarız yoksa sonu iyi olmayacak.

Son haftaya girdik, soylenildigi gibi Abdurrahim Albayrak Fransa’ya gidecekse onun icin son sans.Bunu bildigi icin ne yapip edip Falcao’yu getirmek isteyecektir. Bu yuzden bize cok fena maddi olarak girebilir malesef.

Bu sene her şey rezalet başladı ve rezalet devam ediyor...

Tıpkı hocanın 2013 5. haftada istifa ettiği ve kovulduğu sezon gibi.

Umarım şu ölü toprağını hemen atarız yoksa sonu iyi olmayacak.
Aynen bende bu sezonu o sezona benzetiyorum. Yine o sezonda avrupada iyi kötü biseyler basarmistik. Bu sezonda o da olmayacak gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt