Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene her şey rezalet başladı ve rezalet devam ediyor...

Tıpkı hocanın 2013 5. haftada istifa ettiği ve kovulduğu sezon gibi.

Umarım şu ölü toprağını hemen atarız yoksa sonu iyi olmayacak.

Yahu ne rezaleti anlamadım ? bu takım 2 senedir dep sorunu yaşıyor.İyi oynamadık hazırlık kampında ama toparlanırız.Hoca istifa etmedi kovuldu gönderildi ve kalsaydı fenerin alnına vura vura şampiyon olacaktık.Nasip olmadı

Ffp cezası olmamasına rağmen onun transfer fiyaskosu çok daha mevcut.

Kap a bildirip alamadığı bir kaç tane oyuncu mevcut onun. Forlan.... Reyes... Shaqiri.

Yalan yok yani :)
Sonuçta kapa görüşüyoruz diye bildiriliyor. Bizim kulüpler bunu kötüye kullanıyor, son anda bildiriyor. Aysal'ın yaptığı etik olanı.. Bence.

Ffp cezası olmamasına rağmen onun transfer fiyaskosu çok daha mevcut.

Kap a bildirip alamadığı bir kaç tane oyuncu mevcut onun. Forlan.... Reyes... Shaqiri.

Yalan yok yani :)
Aslında olması gerektiği şekilde her görüştüğümüz oyuncuyu anında kapa bildiriyorduk.Ama olumsuz sonuçlanınca alay konusu oluyordu.

Yahu ne rezaleti anlamadım ? bu takım 2 senedir dep sorunu yaşıyor.İyi oynamadık hazırlık kampında ama toparlanırız.Hoca istifa etmedi kovuldu gönderildi ve kalsaydı fenerin alnına vura vura şampiyon olacaktık.Nasip olmadı

Şu dep sorununu nasıl aşacağız valla düşündükçe başım ağrıyor. İstisnasız zor,kolay her deplasmanda sıkıntı yaşıyoruz.

Şu dep sorununu nasıl aşacağız valla düşündükçe başım ağrıyor. İstisnasız zor,kolay her deplasmanda sıkıntı yaşıyoruz.

Aşamayız.Yani kafamızda olan gibi olmayacak yine bence.Fener dun temel oyuncuları olmayan başağa karşı kazandı ama visca atsa yeniliyorlardı

Genelde kuşlar söylüyor ersundan korktu istifa etti diye. Ortada istifa falan yok. Aysal mobbing yapa yapa medyayı da kullanarak başta rok denen yauşak hocayı el birliğiyle yolladılar. Kalsaydı şu an bambaşka yerlerde olabilirdik. Hoca gittikten sonra aysal istediği gibi at koşturdu takımın içine sıçtı gitti. Durum budur yani

Sonuçta kapa görüşüyoruz diye bildiriliyor. Bizim kulüpler bunu kötüye kullanıyor, son anda bildiriyor. Aysal'ın yaptığı etik olanı.. Bence.
Hm.... mesela Sneijder de ama niye o zaman kap bildirimi gelmedi sorarım o vakit.

Bütün transferlerde aynı etik tarzını gösteremedi mi yoksa?

net Anlaşmadan kap bildirimi bence marka değerine ve imajına zarar verecek bir hamle.

Genelde kuşlar söylüyor ersundan korktu istifa etti diye. Ortada istifa falan yok. Aysal mobbing yapa yapa medyayı da kullanarak başta rok denen yauşak hocayı el birliğiyle yolladılar. Kalsaydı şu an bambaşka yerlerde olabilirdik. Hoca gittikten sonra aysal istediği gibi at koşturdu takımın içine sıçtı gitti. Durum budur yani

Forumda acayip bir fener korkaklığı var.Dun maçtan sonra da gördum bazı arkadaşlar havlu attık kafasındalar.O zaman bu aksam ki maçı iyi izlesinler.En nefret ettiğim taraftar profili korkak olandır.

Forumda acayip bir fener korkaklığı var.Dun maçtan sonra da gördum bazı arkadaşlar havlu attık kafasındalar.O zaman bu aksam ki maçı iyi izlesinler.En nefret ettiğim taraftar profili korkak olandır.
Yarısı fenerli ztn diger yarisinin yarısı negative iq

sonlarına doğru sakatlık ve iyi profesyonel laflarını anladım sadece en son soruda.Eğer falcao ile alakalıysa aynı şeyleri söylemiştir yazılı olarak düşer zaten 15-20 dk sonra

Vedat yararlı olur diye linç yemistim simdi o adamlar nasıl kaçırdık vedatı diyorlar :)
ben olmaz diye düşünüyordum aksi çıktı. Ama bizim kadro forvetsiz oynamaya alıştığı için olmazdi belki de. Beklerimiz bana kalirsa eğer ligin en formsuz bekleri iş yapmiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt