Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Vedat'tan cacık olmaz. 2 tane topa dokundu diye çok abartıldı ya.Vedat yararlı olur diye linç yemistim simdi o adamlar nasıl kaçırdık vedatı diyorlar![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vedat'tan cacık olmaz. 2 tane topa dokundu diye çok abartıldı ya.Vedat yararlı olur diye linç yemistim simdi o adamlar nasıl kaçırdık vedatı diyorlar![]()
Bu ne lan idman forması gibi
Neyin korkusu zaten onu bi anlamış değilim. Adamların sahasına gidip şampiyon olduk daha ne yapalım. Korkacak birileri varsa onlar da kuşlardır.Forumda acayip bir fener korkaklığı var.Dun maçtan sonra da gördum bazı arkadaşlar havlu attık kafasındalar.O zaman bu aksam ki maçı iyi izlesinler.En nefret ettiğim taraftar profili korkak olandır.
Hm.... mesela Sneijder de ama niye o zaman kap bildirimi gelmedi sorarım o vakit.
Bütün transferlerde aynı etik tarzını gösteremedi mi yoksa?
net Anlaşmadan kap bildirimi bence marka değerine ve imajına zarar verecek bir hamle.
Neyin korkusu zaten onu bi anlamış değilim. Adamların sahasına gidip şampiyon olduk daha ne yapalım. Korkacak birileri varsa onlar da kuşlardır.
Adam olsun Jardim soyle .. Fransizcam yok
falcao bu takıma çok şey verdi ama gitmek istiyor ve artık bırakılmalı diyor
Fener korkakligi yok ama bazi arkadaslsr rakibi cok hafife aliyor bu sene bu kadarda hafife alinacak bi takim degilllerForumda acayip bir fener korkaklığı var.Dun maçtan sonra da gördum bazı arkadaşlar havlu attık kafasındalar.O zaman bu aksam ki maçı iyi izlesinler.En nefret ettiğim taraftar profili korkak olandır.
Olumlu bir yangın olur inşallahMaç sonrası buralar yanacak yanacak
![]()