Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda acayip bir fener korkaklığı var.Dun maçtan sonra da gördum bazı arkadaşlar havlu attık kafasındalar.O zaman bu aksam ki maçı iyi izlesinler.En nefret ettiğim taraftar profili korkak olandır.
Neyin korkusu zaten onu bi anlamış değilim. Adamların sahasına gidip şampiyon olduk daha ne yapalım. Korkacak birileri varsa onlar da kuşlardır.

Forma güzel bence. O ters ışık ve ortam çekimi kötü göstermiş. Renk tonları çok uyumlu. Kalıbı da dar ise çok iyi/şık duracaktır göbeği olmayanlarda. :) Mağazada gördükten sonra alabilirim. Seviyorum gri tonları ben.

Hm.... mesela Sneijder de ama niye o zaman kap bildirimi gelmedi sorarım o vakit.

Bütün transferlerde aynı etik tarzını gösteremedi mi yoksa?

net Anlaşmadan kap bildirimi bence marka değerine ve imajına zarar verecek bir hamle.

Olmaması lazım aslında da bizim ligte öyle bir hal aldı. 😅

abdul taraftarin gazini almak icin %99 dedi.

%99 biten transfer icin 2.baskan Monacoya mi gider.

Eger bir aksilik olursa Mevlutu alirlar o oynar.

Bugün maçtan sonraki açıklamalara göre yine gazeteciyim diyenlerin atıp tuttuğunu ve hiç birşey bilmedikleri görülmüş olur .Eğer net bi açıklama yapılmazsa ki yapılmaz gazeteciler perş şampiyonlar ligi kurasınında olması bahanesi ile perşembeye kadar atıp tutarlar rodop ta dahil (tarih verdiği için özellikle belirtiyorum..) sonra cuma türkiye dönünce yöneticiler transfer sezonunu kapattık açıklaması ile şenleniriz.Sonra da neden olmadığı ile bir sürü şey yazıp çizerler.

vedat için antudaki futbol cahili bazı malozlar da beni linç etmişti,vedatı övdüm diye.şimdi kıcını basını yalıyolardır.ama şöyle bişey var.vedat sadece yarım dönemde parladı.4 sezondur bu ligde vedat.şu an mücadelesi çok iyi,zaman zaman kendini aşıp pas dagıtmaya calısıyor,iyi özellikleri var zaten ama abartmamak lazım.

ilk maç 9 yeni oyuncuyla 3-5-2 oynayan gazişehirdi,ki stoperleri yeniydi.attıgı gol ise vedatın ofsayttı güzel olsa da..dünkü golü ise normal bi vuruş.tolganın karyerindeki en guzel asist,bi daha yapar mı,şüpheli? golde chedjounun yine vedatı tutamadıgını görüyoruz.direkten dönen topta da chedjou önce vedatı tuttu,sonra oralı bile olmadı.35 lik agır chedjou ile oynamakta pek kolay.ama dün iyi mücadele etti yine.hoş umut bulut da mücadele ederdi,goller atardı.ama gömerdik

Son düzenleme:
Neyin korkusu zaten onu bi anlamış değilim. Adamların sahasına gidip şampiyon olduk daha ne yapalım. Korkacak birileri varsa onlar da kuşlardır.

iyi oynamıyoruz desinler eyvallah plan yok desinler eyvallah ama galatasaray forumunda 2.hafta gelip feneri şampiyon ilan etmesinler

Forumda acayip bir fener korkaklığı var.Dun maçtan sonra da gördum bazı arkadaşlar havlu attık kafasındalar.O zaman bu aksam ki maçı iyi izlesinler.En nefret ettiğim taraftar profili korkak olandır.
Fener korkakligi yok ama bazi arkadaslsr rakibi cok hafife aliyor bu sene bu kadarda hafife alinacak bi takim degilller

Ben tüm formalarımızı beğendim. Falcao gelirse alternatif forma arkadına CL fontlu alacağım

ben fener hakkında gereksiz ve asılsız övgü görmek istemiyorum.dünkü oyunlarından bi bok olmaz.rıdvan bile ilkyarıyı basaksehir 1-0 önde bitirince,basaksehirin malatya macında 3-0 öne gecebilecekken oyun disiplininden kopup 3 yediğini söyledi.dünkü maçın 2.yarıısnda kaçan net 4 gol,yapılan her tehlikeli ataktaa son paslarda yaşanan sorun yine malatya macı benzeriydi belki de.son 15 dk inanılma pas hataları yaptılar.gole davetiye cıkardılar.ayrıca epiranu,irfancan,mahmut ve clichy gibi takımın yarısı olan oyuncular yoktu.üstüne elia sakatlandı ve cıktı.robinho ve demba ba oyuna bile girmedi.girseler basaksehir 2-3-0 net kazanmıstı.formsuz furkan ve kerim frei girip macı mikti.basaksehirin o kadar pas hatasında,forum adına cund,murhan ve ben oynasak gecikmezdi herhalde o kadar gol,atardık.

Bugün foruma giremedim çok rodopların dün dediği olayda mı yalan oldu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt