Erkin Yiğit Tunç
Sarı Üye
- 5 Ağustos 2019
- 507
- 408
- 558
Adminler maç heyecanına dalmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adminler maç heyecanına dalmış.
Orta saha alsak da yine Selçuk oynayacak adım gibi eminimSunu soylebilirim, hala transferle takimin duzelecegini zannetmiyorum cunku sorun teknik direktorden basliyor. Oyuncu degisikleri soru isareti, bu orta sahaya yedekten ilk girecek adam Selcuk olursa bir yanlislik vardir demek. Boyle kadro planlamasi olmaz yine orta saha transferine mecburuz bu boyle devam edecekse.
Apoda simdi olumsuz konusur iyice kabus gibi bi gece olur.
Daha şampiyonlar ligi maçlarının oynandığı haftadaki lig maçları var,beşiktaş şampiyonlar liginde gruptan lider çıkarken dönüş maçlarının çoğunda ligde puan kaybetmişti. Biz daha 2. haftadan 5 puan geriye düştük,şu haftalarda kredimiz olması için kazanmamız gerekiyordu. Şampiyonluk hayal artık.
Emre kanat..jimmy kanat.. babel kanat..Sunu soyleyebilirim, hala Falcao transferi ile takimin duzelecegini zannetmiyorum cunku sorun teknik direktorden basliyor. Oyuncu degisikleri soru isareti, bu orta sahaya yedekten ilk girecek adam Selcuk olursa bir yanlislik vardir demek. Boyle kadro planlamasi olmaz yine orta saha transferine mecburuz bu boyle devam edecekse.