Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunu soyleyebilirim, hala Falcao transferi ile takimin duzelecegini zannetmiyorum cunku sorun teknik direktorden basliyor. Oyuncu degisiklikleri soru isareti, bu orta sahaya yedekten ilk girecek adam Selcuk olursa bir yanlislik vardir demek. Boyle kadro planlamasi olmaz yine orta saha transferine mecburuz bu boyle devam edecekse.

Takim hizli oynayamiyor, yine kilit pas atacak oyuncu sayisi cok az hersey Feghouli'ye bagli bu da olmaz. Belhanda satilacaksa yerine kesinlikle bir adam lazim.

Sunu soylebilirim, hala transferle takimin duzelecegini zannetmiyorum cunku sorun teknik direktorden basliyor. Oyuncu degisikleri soru isareti, bu orta sahaya yedekten ilk girecek adam Selcuk olursa bir yanlislik vardir demek. Boyle kadro planlamasi olmaz yine orta saha transferine mecburuz bu boyle devam edecekse.
Orta saha alsak da yine Selçuk oynayacak adım gibi eminim

Mecburuz sanki Selçuk izlemeye

İki bek ve falcao gelmezse işimiz zor bu arada hakemler iki haftadır kasitli olarak bizi doğruyor bu bir gerçek tempomuz çok düşük buda beklerden

Daha şampiyonlar ligi maçlarının oynandığı haftadaki lig maçları var,beşiktaş şampiyonlar liginde gruptan lider çıkarken dönüş maçlarının çoğunda ligde puan kaybetmişti. Biz daha 2. haftadan 5 puan geriye düştük,şu haftalarda kredimiz olması için kazanmamız gerekiyordu. Şampiyonluk hayal artık.

Seve seve bu takıma 2-3 oyuncu alicaklwr herkes hocaya kızıyor da yönetim aldimi topçu kimi sokucak adam.hepsi çöp

Ya her şeyi anlarım ama bu ahmet oynamayacaksa neyime para alıyor kulüpten şutla gitsin neden selçuk giriyor

Daha şampiyonlar ligi maçlarının oynandığı haftadaki lig maçları var,beşiktaş şampiyonlar liginde gruptan lider çıkarken dönüş maçlarının çoğunda ligde puan kaybetmişti. Biz daha 2. haftadan 5 puan geriye düştük,şu haftalarda kredimiz olması için kazanmamız gerekiyordu. Şampiyonluk hayal artık.

2. haftadan mı şampiyonluk hayal boş yapma

Sorun gerçekten transfer değil 2 maçta 6 puan alan Denizli müthiş transfer mi yaptı sanki ?

Bizim kadromuzun yarısı kadar olmayan Denizli'ye Konya'ya puanlar hediye ediyoruz resmen

Falcao gelse çok mu şey değişecek sanki ?

Bu yönetim defolsun gitsin. Falcao olayi ile sezonu bitirdiler. Sizin kadar leş yönetim görmedim. Dursun leşinin aldığı adamlar ile sampiyonluk gördünüz hep.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sunu soyleyebilirim, hala Falcao transferi ile takimin duzelecegini zannetmiyorum cunku sorun teknik direktorden basliyor. Oyuncu degisikleri soru isareti, bu orta sahaya yedekten ilk girecek adam Selcuk olursa bir yanlislik vardir demek. Boyle kadro planlamasi olmaz yine orta saha transferine mecburuz bu boyle devam edecekse.
Emre kanat..jimmy kanat.. babel kanat..

Fernando'yu neden satarsın be arkadaş neden ?

Diagne'ye 13 milyon euro gömdük.. yerine Tetteh alınacaktı o ondan da berbat..

Onyekuru 13 milyon euroya satıldı.. beyinsizler almayı akıl edemedi..

Transfer yapmaya mecburlar çok az hücum yapıyoruz forvetimiz iyi olmalı ki az da olsa geleni atmalı yolsa iki bek şart bize

Ya Falcao gelse ne gelmese ne. Bir cacık olmaz bu takımdan. Ne ışıltı ne parıltı ne taiktik ne teknik. Hiç bir halt yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt