Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene o hava yok. Neyse her sene biz şampiyon olacak değiliz. Galatasarayımın maçı varmış deyip izlerim.

Haftaya seri yok, selçuk mu oynayacak? Abi yok mu türk oyuncu 8 numara

2 stoperin ikisi de hamle oyuncusu.. el bombası yani.. TEBRİKLER ...

Bir tanesi dengeli olacak.. Garry Cahill boştaydı.. alabilirdin..

Ama kime ne anlatıyoruz arkadaş soğudum ben yeminlen..

Falcao mu gelir kim gelir bilmem ama o abddürrahim denen gevşek ortalıklarda görünmesin

2. haftadan mı şampiyonluk hayal boş yapma
Görünen köy kılavuz istemez,geçen seneki gibi camiası olmayan taraftarı olmayan kulüple şampiyonluk yarışında değiliz. Bekler ölmüş ağlayanı yok,forvet gelip gelmeyeceği belli değil stoperlerinden birisi instagramda göt beğenip duruyor.

Falcaonun anasının ellerinden öpeyim. 2 aydır o herifle uğraşan yönetimin de ellerini öpeyim. Sezonun özeti bence şu fotodur

1A12E769-3EFB-466C-970D-1348575284A4.webp

kanat, bek, forvet lazımdı.

orta sahamız da kabak çıktı gibi görünüyor.

çok güzel bir transfer dönemi

bravo ft, bravo apo

Almasınlar abi Falcao falan, ona verilecek paraya hızlı kanat alsınlar

Falcao gelse ne olacak, hücum mu yapabiliyoruz sanki ??????????

Taraftar çok yiprandi son 2 ay. Hocayi düsünemiyorum. Hoca oynatmiyor diyorsunuz ama adam elinde adam yok ki oynatsin.

Albayrak defol git, yeter prim yaptın.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakın hoca hatalıdır eyvallah bence de bu maç ondan dolayı gitti.Ama stoper olsa o başlardı maça.Olası kırmızı kartta orta sahaya donk girerdi en basıtınden.Bu takımın eksikleri var hala.Sadece falcao değil.Bok gibi transfer dönemi geçiriyoruz stoper yok orta saha yok uyumaya devaaam
18 yaşındaki spor akademesi 1. sınıf öğrencisi bile Selçuk yerine Ömer'i alırdı. Ayrıca takım başı kesik tavuk gibi. Muslera dikiyor, herifler hücum organize ediyor. Bunlar hep Terim'in eksiklikleri.

2 aydir falcao ile başlayan lanet sürec ustune bom bok bir futbol yaslilardan kurulmus bi takim. Bu seneyi geciniz

kardeşm 2 yıldı aynı şeyleri izlettiren terim gitsin o zaman. resmen aynı süreçler aynı performanslar len

Görünen köy kılavuz istemez,geçen seneki gibi camiası olmayan taraftarı olmayan kulüple şampiyonluk yarışında değiliz. Bekler ölmüş ağlayanı yok,forvet gelip gelmeyeceği belli değil stoperlerinden birisi instagramda göt beğenip duruyor.
Ya boş yapma diyorum hala devam ediyorsun instagram falan inanmayan gitsin kuşları izlesin milletide germe burada yorum yapıyorum fikrim diye puan kaybedince deliğinizden çıkıyorsunuz. Merak etme o kuşlarlada kafaya kafaya geleim yine alırız şampiyonluğu sen bu kulübü yakanın diğer tarafındakı şikecilerle karıştırdin galiba.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biraz mert olun sırf yönetim savundunuz diye abdürrahim albayrak savundunuz diye erkeklik namına geri vites yapmıyım diye hocaya bok atmayın hocanın da büyük hataları var en büyük hatası bu yönetimle çalışmak ancak Fatih Terim isminin yanında ne Mustafa Cengiz ne Abdürrahim Albayrak ın esamesi okunmaz.Hoca nasıl olsa halleder diye diye bu duruma geldik.Hocanın kamburu bu yönetim.Verdiği kaç tane sözü tutmuş ortada.Kendi transfer etmediği Badou Ndiayeyi satarak uefadan gelecek ffp cezasından kurtulduğunu 1 senedir anlatıyorlar.Başka ne yaptın hiç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt