Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Bu sene o hava yok. Neyse her sene biz şampiyon olacak değiliz. Galatasarayımın maçı varmış deyip izlerim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görünen köy kılavuz istemez,geçen seneki gibi camiası olmayan taraftarı olmayan kulüple şampiyonluk yarışında değiliz. Bekler ölmüş ağlayanı yok,forvet gelip gelmeyeceği belli değil stoperlerinden birisi instagramda göt beğenip duruyor.2. haftadan mı şampiyonluk hayal boş yapma
mallıga bak ya aynen tek sorun oDiagne kadro dışı bırakılmadan takım toparlanmaz
18 yaşındaki spor akademesi 1. sınıf öğrencisi bile Selçuk yerine Ömer'i alırdı. Ayrıca takım başı kesik tavuk gibi. Muslera dikiyor, herifler hücum organize ediyor. Bunlar hep Terim'in eksiklikleri.Bakın hoca hatalıdır eyvallah bence de bu maç ondan dolayı gitti.Ama stoper olsa o başlardı maça.Olası kırmızı kartta orta sahaya donk girerdi en basıtınden.Bu takımın eksikleri var hala.Sadece falcao değil.Bok gibi transfer dönemi geçiriyoruz stoper yok orta saha yok uyumaya devaaam
Ya boş yapma diyorum hala devam ediyorsun instagram falan inanmayan gitsin kuşları izlesin milletide germe burada yorum yapıyorum fikrim diye puan kaybedince deliğinizden çıkıyorsunuz. Merak etme o kuşlarlada kafaya kafaya geleim yine alırız şampiyonluğu sen bu kulübü yakanın diğer tarafındakı şikecilerle karıştırdin galiba.Görünen köy kılavuz istemez,geçen seneki gibi camiası olmayan taraftarı olmayan kulüple şampiyonluk yarışında değiliz. Bekler ölmüş ağlayanı yok,forvet gelip gelmeyeceği belli değil stoperlerinden birisi instagramda göt beğenip duruyor.
Elinde adam yok mu ? Bu takım 2 senedir bu vaziyette. 2 koca senede defanstan topla çıkamıyor bu takım. Azıcık baskı görsün eli ayağına dolaşıyor.Taraftar çok yiprandi son 2 ay. Hocayi düsünemiyorum. Hoca oynatmiyor diyorsunuz ama adam elinde adam yok ki oynatsin.
Elinde adam yok mu ? Bu takım 2 senedir bu vaziyette. 2 koca senede defanstan topla çıkamıyor bu takım. Azıcık baskı görsün eli ayağına dolaşıyor.