Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takımın birlikte oynamaya ihtiyacı var 1-2 haftaya daha iyi oluruz hemen karalar bağlamaya gerek yok fakat ben artık albayrakın istifasını istiyorum. Böyle yüzsüz herifi bir daha görmek istemiyorum

Daha 32 hafta olduğunu herkes biliyor. Takım şampiyonluk umudu vermiyor. Herşey kalite değil istek lazım güç lazım. Bu şampiyonluk konsantrasyonu yok bu mevcut oluşan takımda. Bu sene o atmosferi taraftara yansıtmadılar bu durum acı gerçeğimiz.

Evet abi eğer bu sene iyi yerlere geleceksek son bir haftada gerekirse riskli hamleler alıp bu işin içinden çıkacağız.

1-) Ya Seri’nin yerine bir 8 numara almalıyız. Olmuyorsa Atalay veya Mustafa Kapı oynasın.

2-) Beklerden ikisini de satıp yerine tempolu bek alacaksın. En azından Mariano yerine Linnes’e emanet edeceksin sağ beki. Solda Nagatomo biraz daha iyi.

3-) Bu taktik ve dizilişle hiçbir şey olmayacağını anlamalıyız. En kötü benim hazzetmediğim Belhanda’yı kanada, Babel’i ileride Falcao’nun yanına atmalıyız. Takım 4-4-2’ye dönünce oyununu buldu. Seri kırmızı görene kadar da iyi bir oyun ortaya koydu. Belli ki bu takımın kurtuluşu Seri’yi yedeğe çekip 4-4-2’ye dönmekten geçiyor. Belhanda ve Feghouli orta saha özellikli oyuncular olduğu için ben olabileceğini düşünüyorum bu sistemin.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao galiba olmayacak.

Fatih hoca konuşuyor. Bazen yöneticler çok uğraşsada olmuyor filan dedi.

Yönetim 2 sezondur forvet konusunda büyük sıçıyor.

Herseyi unuttuk 2 aydır tek derdimiz Falcao.Galatasaray düşmanı olsan Galatasarayı nasıl uyuturum ,yönetimi taraftarı birbirine düşürürüm diye uğraşsan bu kadarını yapamassın.

Bizim takım illa toparlanır kredimiz kalmadığında iyi işler yapıyoruz, biten bir şey yok çok beğendiğiniz şikecileri çok değil 1-2 haftaya önüne gelen elek eder.

Lakin şu dakikadan sonra her şeyi bir kenarı bırakıp Apo denen rezili bu kulübün kapısından sokmamamız lazım. Bugün staddan kaçtığı gibi kaçıp bir daha bu kulübün başına bela olmaya cesaret dahi edememesi lazım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen sezon alan gibi orta sınıf topçunun 1 ay peşinde koşup panik halinde bizi diagne denen vurdum duymaza mahkum eden, falcao diye diye 2 ay aylaklık yapan bu mallara iyi olur 2 haftada gereksiz kaybedilen 5 puandan sonra alın Falcao’yu bir tarafınıza tepin

Siz burda transfer beklemeye devam edin.
Bu takima ronaldo ve messi bile gelse futbol oynayamaz.
Çünkü futbol oynatabilecek bir teknik heyet yok.
Geçen seneki 69 puanlık rezalat herkesin gözünü boyadı.
Bu işin artık gerçek profesyonellerw bırakılması lazım.
Aksi halde avrupada çok büyük rezillikler bizi bekliyor

Takımı yaşlı çöpler ile doldurup,idmanlarda ayak tenisi oynatanlar bizi daha fazla rezil etmeden İSTİFA!
kim gelsin renktosh TD olarak. bende farklı bir yüz görmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt