Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bari suttridgeyi alsaydınız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mevlüt ve Mehmet Topal ile transfer sezonunu kapatırız artık. Birini satabilirsek ve artıya geçersek Kasımpaşa’dan birini de alır Apo.

Falcao yu alamadılar açıklamaya cesaretleri yok terime aciklatiyorlar şimdi ortamini yaptılar işte taraftar anladı gelmeyeceğini ama böyle kurtulamazlar.kimse sizden falcao istemedi git fotoğrafini servis et demedi kendiniz çıkardıniz beklentiye soktunuz bu kadar insanı getiremiyorsaniz eğer siz gidersiniz her yerde şov yapılmayacağını da ogrenirsiniz

Gerekli takviyeler yapılırsa ligi yeniden alırız daha 32 hafta var gereksiz yangın yapılıyor iki maçı da nasıl verdiğimiz belli büyük şanssızlık yaşadık ama şampiyonlar ligi bu sene de zor zira oradaki takımlarla makas bayağı açılmış durumda

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hiç kimse gidin Falcao'yu alın diye size baskı yapmadı
Siz atladınız 1.5 ay oyalayıp hiç bir şey alamadınız buna rağmen %99 diyip fotoğraflarınızı sızdırarak taraftarı umutlandırdınız
Bugüne kadar hep savundum bu yönetimden iyisi gelmez dedim ama bu saatten sonra eyvallahım yok
1 hafta içinde gerekeni yaptınız yaptınız yapmadınız beceriksizler ordusu olarak anılıp def edilirsiniz
Benden söylemesi

Bu sezon Diagne denen malla bitmez. ki 3-5 kötü sonuçta mental olarak zaten bitik olan bu adamı bir an önce 3-5 e bakmadan elden çıkartmalılar. Bir an önce kiralık mı olur nasıl olur bilmiyorum stoper, Banega tarzı 10 numara ve hareketli santrafor almak şart. Terim de bir süre direnebilir ama bir süre sonra bu taraftar Terim'e rağmen yönetimi indirir.

Şu malkuta pozisyon vermeden puan verdik. Lanet olsun böyle işe

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Artık İngiltere ligi izliycem yeter küfür etmeden bir maç rahat bir maç ne zaman izleyecek.

Maç öncesi çağırıldıda ne oldu naptı ?
Suc Diagne de mi sadece? Yani bu takim mac kazanamiyor diye hepimiz Diagne'ye sallayalim. Takim futbol mu oynuyor peki? Terim ne yaptigini biliyor mu, yuhlanacak ilk kisi aslinda teknik heyet. Transferi Albayrak ile birlikte yapiyorlar, ben almiyorum bu oyunculari sonucta.

Adam staddan kaçıyor ya yazık sana be albayrak sen karaktersizsin saygısızsın bu taraftara açıklama yapmak mecburiyetindesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt