Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim eline bir tebeşir alıp taktik tahtasına 11 daire çizerdi. Tahtadaki her daire sahaya çıkacak bir oyuncuyu temsil ederdi. Ancak konuşmanın ortasında taktik tahtası çizdiği oklardan ve karalamalardan öyle bir hale gelirdi ki, hangi dairenin kimi işaret ettiğini anlamak imkansızlaşırdı. Taktik tahtası, oyuncuları ve mevkileri birbirinden ayırmanın mümkün olmadığı karmakarışık bir hal alırdı. Kısacası tam bir kaos... Sadece kalecinin kendi pozisyonundan emin olabildiği bir kaos...

Andrea Pirlo

Ya bitader ne dedigini kendin bilmiyosun son dakikalar iyi oynamamisiz lafa bak.10 kisi kalmis takim geriye yaslanmis .Son dakikalar bu iclu kosmamis. Neyse bende ciddiye alip yarum yazdim.
Hala iyi oynamadın yazdın diyorsun.Ciddiye almıyorsan baştan yazma.Düzgün konuş şurda sohbet ediliyor.Düzgün cevap ver o zaman.Daha ne yazdığımı anlamıyorsun cevap veriyorsun.Adamlar koşamıyor yoruluyor yaşları itibariyle.O yüzden topun peşinden koşamıyorlar ve top bizde kalmıyor.Anlarsın inşallah

Başlarım Diagne duygusalliginiza. Ülkede ortalama maaş belli, adam 3 milyon euro alip yatıyor, yok beyefendinin keyfi kaçmasın da protesto etmeyelim. Hepimiz sonunu nasıl getireceğiz derdindeyiz ona rağmen eksik işimizde her türlü uyarı alıyoruz. Neyin kafasındasiniz. Diagne her mac en ağır tepkileri görmeli. Defolsun gitsin.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hoca gitsin diyenler ya kuş ya satılmıştır. yönetim rezil ama kalan haftada transfer eksiklerini tamamlamadan bir yere bırakmayız ondan sonra durum değerlendirmesi yaparız. istifa bedel ödemek değil kaçıp kurtulmak olur. her sene şampiyon olmak zorunda değiliz ama eksil mevkili kadro kurmak takımı satmaktır. ne yapıyorsa yapsınlar kalan günlerde eksikleri gidersinler. yoksa istifa mistifa ile kurtulamazlar sokakta yürürken şekil değiştiren her gölge kalp krizi sebebi olur. eksikleri gidersinler transfer dönemi bitince durumlarını değerlendiririz. elbette sonrasında seçime gidip bırakmaları veya bırakmazlarsa yönetimi güçlendirmeleri lazım. şaklabanlık yapıp canımızı sıkmasınlar.

Bazen bok atıyoruzda lise hakikatten şu Ibra konusunda haklıydı bu kadar amatör yönetim olamaz bakkal gibi kulübü yönetiyor herifler, dursun gibi şabanları kulübün başına musallat etme hastalıkları olmasa aslında gayet güzel yönetileceğizde herkes kafayı yemiş vaziyette

Hala Falcao olacak diyenler vardi sirf bu yuzden bana laf edenler vardi yazik.

Fatih Terim: "Falcao'yu istemeyecek hoca var mıdır? Fakat ben Galatasaray'ın geleceği için kimseye taviz verecek değilim."

Ama siz Fatih hocaya da inanmayin o da yalan soyluyor dimi

Mevlüt ve Mehmet Topal ile transfer sezonunu kapatırız artık. Birini satabilirsek ve artıya geçersek Kasımpaşa’dan birini de alır Apo.
Mehmet topala şu şartlarda her zaman okeyim yedeklerden selçuk gireceğine mehmet topal girsin. Ama falcao yu beceremeyip mevlüt gelirse o yönetimi yıkarlar.

Mümkünse dinamik yaw.

durum hiç iyi değil
valla bastan ıhtımal vermıyordum ama sanırım topal olacak reis. falcao ıle bılıkte karambole getırecekler sanırım. tamam soksunlar bunu 1 sene fakat keske anlatıldığı övüldüğü kadar varsa şu formasını şortuna sokan cocukda gelse.

Terim eline bir tebeşir alıp taktik tahtasına 11 daire çizerdi. Tahtadaki her daire sahaya çıkacak bir oyuncuyu temsil ederdi. Ancak konuşmanın ortasında taktik tahtası çizdiği oklardan ve karalamalardan öyle bir hale gelirdi ki, hangi dairenin kimi işaret ettiğini anlamak imkansızlaşırdı. Taktik tahtası, oyuncuları ve mevkileri birbirinden ayırmanın mümkün olmadığı karmakarışık bir hal alırdı. Kısacası tam bir kaos... Sadece kalecinin kendi pozisyonundan emin olabildiği bir kaos...

Andrea Pirlo
Ara başka şeyler de vardır onun kitabında gün sizin gününüz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt