Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim eline bir tebeşir alıp taktik tahtasına 11 daire çizerdi. Tahtadaki her daire sahaya çıkacak bir oyuncuyu temsil ederdi. Ancak konuşmanın ortasında taktik tahtası çizdiği oklardan ve karalamalardan öyle bir hale gelirdi ki, hangi dairenin kimi işaret ettiğini anlamak imkansızlaşırdı. Taktik tahtası, oyuncuları ve mevkileri birbirinden ayırmanın mümkün olmadığı karmakarışık bir hal alırdı. Kısacası tam bir kaos... Sadece kalecinin kendi pozisyonundan emin olabildiği bir kaos...

Andrea Pirlo

Milleti tahrik etmeye mi çabalıyorsun Kaan kardeşim? Anladık elin faşistinin sözlerini çok ciddiye almışsın. O Gegenpress'in ne olduğunu dahi bilmiyordu hoca varken. İt gibi koşmak anlamsız gelmiştir ona. Rahat rahat top beklemeyi severdi beyefendi. Milan'a Fatih Terim'le koyarken o yuvarlaklarla koyduk onu yazmayı unutmuş kitaba.

Seri niye böyle çıktı hiç katkı sağlayamacak gibi duruyor umarım yanılırım .Diagne elimizde patlayacak bu sene . Defans desek Mariano ve Nagatomo da yaşlandı verim alamayacağız gibi duruyor

IMG_20190826_004410.webp

Aykut fener maçlarında bu kadar yaslanmıyor.5 maçtır aynı herif hiç mi izlenmiyor eski maçlar rakiplerin

Bu takım düzelecek. İzlerken farkettiğim henüz kimse diğerinin ne yapacağını bilmiyor. Babelin bireysel çabaları ve mariano/feghouli alışkanlığıyla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Yavaş yavaş düzelecek takım yalnız daha puan kaybı olamması lzım. Bu evreyi en az hasarla atlatmalıyız. Bu takım oyun gücü olarak çok yüksek şeyler vaat ediyor yalnız dediğim gibi sadece sabır lazım. Ve bir de Digane kazması yerine son vuruşu iyi biri şart. Kötü oynasak bile bi şekilde diagneyi pozisyona sokuyoruz fakat bu adam gol vuruşundan habersiz

Falcao transferinde şunu anladım ki sorun monacado değil sorun bizim yönetim ve terim adamların bişey yaptığı yokmus net anladim

Aykut ince ve erman köpeğini mahçup etmezsek yazıklar olsun bize

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah’tan diagne gitmem diye tutturmus

Yoksa bu beceriksizler golcu almadan yine ellerindekini satacaklardi gecen sene gibi

İlk 11'de 32 yaş üstü 5 oyuncu vardı. Düşük tempolu pas oyununa dönmemizin sebebi buysa hoca söz verdiği şekilde bu yaz operasyonu çekecekti.

Benim anladığım hoca net falcaoyu istiyor fakat oluşan bu gecikmeden çok sıkıntılı ama gene renk vermiyor. Ben keşke olsa ben çok isterim falcaoyu falan bu cümleler hoca kolay kolay kullanmaz.

Beyler sıkıntı şurada bakın Falcao olsa yenerdik diyorsunuz aynı geçen sene Donk maicon'un forvet oynayıp gol atması gibi suni bir mantık bu. Falcao allah korusun sakatlandı otomatik sistem çöküyor bu mantıkla olmadığı maçlarda takım küme düşmemeye oynar bu kafayla.

İşin gerçeği falcaoda olsa bu adama yıllık verilen paraya yazık denilecek teknik heyette bunun farkında artık yan çizmenin nedeni bu. 2aydır birtane maliyetsiz forvet bulmak çok mu zordu geçelim bu işleri ağır beceriksizlik söz konusu

Selcuk yerine orta sahaya top sürebilen biri girse eminim 2. golü atardık. Ali turan bizim ceza sahasının önünde geziyordu tek ihtiyaç dribling yapan bir adamdı, ömer bayram bile olur

Bu takım düzelecek. İzlerken farkettiğim henüz kimse diğerinin ne yapacağını bilmiyor. Babelin bireysel çabaları ve mariano/feghouli alışkanlığıyla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Yavaş yavaş düzelecek takım yalnız daha puan kaybı olamması lzım. Bu evreyi en az hasarla atlatmalıyız. Bu takım oyun gücü olarak çok yüksek şeyler vaat ediyor yalnız dediğim gibi sadece sabır lazım. Ve bir de Digane kazması yerine son vuruşu iyi biri şart. Kötü oynasak bile bi şekilde diagneyi pozisyona sokuyoruz fakat bu adam gol vuruşundan habersiz
Forvet şart falcao olmasada ismi bilindik ismi olan bı adam şart balotelliyi kaçırmamiz hataydı bizim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt