Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taraftar tepkisi azalsin diye yönetim hocadan fazla istiyor gibi falcao transferini

Çıkar oynat gençleri hoca sende.Kuruduk kaldık Selçuk’tan.Yedirecekse de Atalay yedirsin bi seferde
Yapma reis Selçuk Galatasaray'ın geleceği !!!

Önemli olan Galatasaray'ın geleceği nasıl olsa ! hem Selçuk oynamak zorunda, oynasın ki maç başı primini alsın değil mi ? önemli olan o çünkü

Hala Seri'den medet uman var.

Acil transfer, olmazsa en kötü ihtimalle ;

N'zonzi - Donk
--Belhanda--

Başka türlü ptt takımı Akhisar'a bile orta sahada üstünlük kuramazsın.
Ben hayatımda boyle ortasaha izlemedim. Pres yok,hırs yok,topk kapma yok,ikili mücadele yok.teknigi de okadar iyi değilmiş.herif ndiayeyi bile mumla arattı

Goal Türkiye
@GoalTurkiye
·
5s
🚨 ÖZEL | Galatasaray transferde Falcao ile yatıp kalkıyor ancak gündemdeki tek isim o değil.

Sarı kırmızılılar, İtalyan kulüplerinin ilgilendiği Yuto Nagatomo’yu satmaya sıcak bakıyor.

Fatih Terim ise yerine Dalbert'i istiyor 👇

Yapma reis Selçuk Galatasaray'ın geleceği !!!

Önemli olan Galatasaray'ın geleceği nasıl olsa ! hem Selçuk oynamak zorunda, oynasın ki maç başı primini alsın değil mi ? önemli olan o çünkü
Atalay Gökay Mustafa yaşlarını aldılar tabi.E iyi de para kazanmışlardır.Bence biz hatalıyız bu konuda.

seri 2 maç 6 oynadı.yanında farklı kişiler vardı.bu sefer 8 oynarken nzonziyle ilk kez oynadı ve fena da oynamazken lakayıtlıgıyla kırmızı yedi.kırmızı harici oyununu begendim serinin.

nzonziyle uyum saglayınca müthiş olacaklar.

serinin neyini beğendin bugün ya

adam 2 pas attı o kadar

yürümeye mecali yok sürekli ikili mücadele kaybetti ilk 20 dakika sürekli top kaybı

iyi olacak desen anlarım da bugün nasıl beğendin

Bu takım düzelecek. İzlerken farkettiğim henüz kimse diğerinin ne yapacağını bilmiyor. Babelin bireysel çabaları ve mariano/feghouli alışkanlığıyla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Yavaş yavaş düzelecek takım yalnız daha puan kaybı olamması lzım. Bu evreyi en az hasarla atlatmalıyız. Bu takım oyun gücü olarak çok yüksek şeyler vaat ediyor yalnız dediğim gibi sadece sabır lazım. Ve bir de Digane kazması yerine son vuruşu iyi biri şart. Kötü oynasak bile bi şekilde diagneyi pozisyona sokuyoruz fakat bu adam gol vuruşundan habersiz

Benim hic umudum yok cunku 2 sene once kurulan takimi dagittilar ve geriye yasli ve duz olan oyuncular kaldi (fegh-belh haric)

2 sene onceki takim da ilk kez birbiryle oynadi hatta 10 oyuncu ilk kez oynadi ve ilk mac bittiginde vay arkadas bu nasil oyun boyle demistik

Bizim sorun (olmayan) taktikte bence

Olur olmamasi farkli, elde baska oyuncu yokken destek cikmamak taraftarlik degil benim gozumde. Peki diyelim ki sevmedigimiz her oyuncuyu yuhluyoruz, sonuc olarak ne bekliyoruz? Mac mi kazanacagiz bu sekilde? Bak saka yapmiyorum, bir defa isler ters gitmeye baslasin Fener'in gecen sezon ki sezonun aynisini biz yasariz.
Abi hep taraftar mı çile çeksin. Adam gamsız ya gamsız inşallah düzelir dicem de zor. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt