- 30 Temmuz 2009
- 32.518
- 8.375
- 2.188
yine terim devreye girmeden forvet getirmeyi beceremedi ahmaklar. yine son 1 hafta kala konuştu şimdi panik halinde birilerini getirirler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eee Seri yedeğe mi yani ? Mümkün değil
babelin önüne manyak top attı.adam koşmadı bile ya.defans arkasına kaçan yok ki seri pas atsın.2-3 defa verkaça girdi.pası alamadı orda.iyi futbolcu ve bu lige fazla.2 haftaya anlarlar kıymetini.Seri denilen adam hareketsiz kanat ve beklerle oynayamaz beyler adam pas verecek yer arıyor herkes olduğu yerde bekliyor bakıyor 1-2-3 elbet top kapırılıyor.
Bu arada belhandayı satan gitsin istifasını sunsun beğendiğimden söylemiyorum bu beceriksizlikle yerinin doldurulacağını düşünmüyorum.
Buradan genç çocuklara tavsiyede bulunacağım sözleşme falan uzatmayın kardeşim hatta gerekiyorsa hainlik denilsin hemen yarın sabah gidin menajeriniz avrupada kulüp bulsun size çekip gidin kardeşim burade geleceğiniz yok, selçuk inan kadar değeriniz yok. Aynısı lines için geçerli kör gibi attığı tüm topları rakibe veren, yediğimiz golde adamı bırakıp ön libero görevi üstlenen Marano kadar değerin yok kardeşim.
Yedek kulübede kim varsa isyan edip yarın gitse haklılar selçuk, topal, semih yeter bu adamlara kardeşim gerisi boş kalabalık
Hoca linnesi neden hiç tutmuyor?nagatamo iyiydi bugün.sorun marianoda.çok kötü.
falcao
yedek stoper
yedek ortsaha
şart
ana avrat
Abdurrahim bey de konuşsa suç, konuşmamak için gitse suç.Ben kameralar karşısına Falcao ile bile dahi olsa çıkmamasıni istiyorum işin açığı. Git abi Florya'ya orada takıl. Kameralara gözükme, konuşma. Seni boğacak bu taraftar ne yaparsan yap.
![]()
ana avrat
bilmiyorumHoca linnesi neden hiç tutmuyor?
Menajer transferi.Nzonzi muazzam transfer. Emegi gecenlerden Allah razi olsun.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen b veya c planı hakkında açıklama yaparız felan dediterim yarin yönetim falcao hkk. aciklamaya yapacak mi dedi?
Daha şampiyonlar ligi maçlarının oynandığı haftadaki lig maçları var,beşiktaş şampiyonlar liginde gruptan lider çıkarken dönüş maçlarının çoğunda ligde puan kaybetmişti. Biz daha 2. haftadan 5 puan geriye düştük,şu haftalarda kredimiz olması için kazanmamız gerekiyordu. Şampiyonluk hayal artık.