Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yine terim devreye girmeden forvet getirmeyi beceremedi ahmaklar. yine son 1 hafta kala konuştu şimdi panik halinde birilerini getirirler.

Evet Terim de formsuz ama Galatasaray’ın yaşayan en büyük efsanesinin Galatasaray’a geçtiğimiz 2 sezonda ve öncesinde kazandırdığı başarılar yadsınamaz. Terim’in kredisi büyük. Oynattığı futbol tartışılır orası ayrı ama Mancini veya Prandelli muamelesi de yapılmamalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Seri denilen adam hareketsiz kanat ve beklerle oynayamaz beyler adam pas verecek yer arıyor herkes olduğu yerde bekliyor bakıyor 1-2-3 elbet top kapırılıyor.

Bu arada belhandayı satan gitsin istifasını sunsun beğendiğimden söylemiyorum bu beceriksizlikle yerinin doldurulacağını düşünmüyorum.

Buradan genç çocuklara tavsiyede bulunacağım sözleşme falan uzatmayın kardeşim hatta gerekiyorsa hainlik denilsin hemen yarın sabah gidin menajeriniz avrupada kulüp bulsun size çekip gidin kardeşim burade geleceğiniz yok, selçuk inan kadar değeriniz yok. Aynısı lines için geçerli kör gibi attığı tüm topları rakibe veren, yediğimiz golde adamı bırakıp ön libero görevi üstlenen Marano kadar değerin yok kardeşim.

Yedek kulübede kim varsa isyan edip yarın gitse haklılar selçuk, topal, semih yeter bu adamlara kardeşim gerisi boş kalabalık
babelin önüne manyak top attı.adam koşmadı bile ya.defans arkasına kaçan yok ki seri pas atsın.2-3 defa verkaça girdi.pası alamadı orda.iyi futbolcu ve bu lige fazla.2 haftaya anlarlar kıymetini.

Abdurrahim bey de konuşsa suç, konuşmamak için gitse suç. :asd: Ben kameralar karşısına Falcao ile bile dahi olsa çıkmamasıni istiyorum işin açığı. Git abi Florya'ya orada takıl. Kameralara gözükme, konuşma. Seni boğacak bu taraftar ne yaparsan yap.:D

Hocam koskoca Galatasaray kulubunun yoneticisi baska kulubun bir topcusuyla resim cektiriyorsa o transfer bitmis olmaliydi, elin topcusuyla ne resmi bu? kulubu kucuk dusuruyorlar

Sen alamayacagin oyuncuyla resim cektirir, gunlerce demecler verirsen, en basiti yalanlamazsan, transfer olmadiginda da sorarlar adama

terim yarin yönetim falcao hkk. aciklamaya yapacak mi dedi?

Terim köpek gibi ısıtıyor falcaoyu geçin onu öyle olmasa davala takip etmezdi bal.gibide içi gidiyor falcaoya falcao gelse takım rahatlicak sistem oalrak

cok kotu oynadigimizi filan dusunmuyorum. Takim daha alisacak marcao belhanda filan da girecek fizik biraz daha yukari cikinca rahatlariz. Puan kaybi olmasa iyiydi ama bi bakimdan da iyi oldu eksikler gorunuyor artik stoper orta saha filan da alirlar

Daha şampiyonlar ligi maçlarının oynandığı haftadaki lig maçları var,beşiktaş şampiyonlar liginde gruptan lider çıkarken dönüş maçlarının çoğunda ligde puan kaybetmişti. Biz daha 2. haftadan 5 puan geriye düştük,şu haftalarda kredimiz olması için kazanmamız gerekiyordu. Şampiyonluk hayal artık.

Sampiyonluk hayal demek biraz abartili olmus.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt