Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roma 27 milyon euro ödediği Nzonzi'yi sana bedava niye veriyor? Hocanın sistemine uymuyor diye... Buyuk takım böyle yapar. Keser atar. "Oynatayım belki alıcısı cıkar" demez. Dedikçe zarar buyur. 2 macın galibiyet primi 800-900 bin euro. Diagne'nin çapı o gogus kontrolunden belli. Eyvallah, buyuk kazık yenmiş. Ama gececeksin oradan... Yerine Erencan oynat daha iyi.

(Nzonzi ile Diagne karşılastırmak zorunda kaldıgım icin ozur...)

şu an set oyununda en büyük sorunumuz beklerin sıfıra inecek kaliteli deparları atamaması. nagatomo'nun solak olmadığı için oyunu genişletememesi zaten doğası gereği klasik. ilk yarıda 11 kişi gömülen rakibe karşı 10 kişi rakip sahada dizilişimiz pas açılarımız tamamen doğru ve çok güzeldi bence ama opsiyon yaratacak koşular kesinlikle gelmiyor. mariano da ayağına top almayı seven biri ve düşük tempolu olduğu için boş deparları denemiyor sürekli.

Şu 6222 koyduğum transfer sezonu bitse de hepimiz burada artık transfere değil maçlara odaklansak. Çünkü maç izledikçe 11’i sürekli değiştiriyoruz.

Seri’den nasıl bir performans bekliyorsunuz acaba ? Adam tek ve basit oynuyor. Ne yapsın orta sahadan gol mü atsın ? Adamdan beklentiniz ne beyler ? Statik takımda adam tabii ki kitlenir.

Adamdan beklentim şu;

Top rakipteyken:
_Pres yapsın
_Alan daraltsın
_Rakibin pas kanallarını kapatsın
_Top kayıplarında geri dönsün, ilerlerde oyalanmasın
_Seri olsun
_Birkaç tane ikili mücadele kazansın
_Degajlara yükselsin, rakip rahatça top indirmesin
_Top çalsın

Top bizdeyken:
_Pas istesin, habire rakibin arkasına saklanıp durmasın
_Az top sürsün, alan boşaltsın, herkes o an boşta olmayabilir, oyunculara zaman kazandırsın
_Şut pozisyonuna girsin, şut çeksin
_Bir iki çakım atsın, yapamıyorsa da topu yana çeksin, rakip oyuncuyu oyundan düşürsün

Şunlardan bir iki tanesi yapsa neyse diycem de, hiç biri yok adamda. Selçuktan zerre fazlası yok, hatta Selçuk bunun yaşındayken bundan çok iyiydi.

Gelmesin abi, o kadar para gömmeyelim.

Bizden bu sene bir şey olmaz Falcao' da gelse.

Kağnı gibi hücum yapıyoruz, gol falan atamaz bu adam.

Yerine genç hızlı kanat falan alsınlar..

Diagnenin kaçırdığı gole yorumunuz ne peki daha iyi vuruş yapılabilirmiydi ben şahsen daha iyi vurabilirdi diye düşünüyorum.

babelin önüne manyak top attı.adam koşmadı bile ya.defans arkasına kaçan yok ki seri pas atsın.2-3 defa verkaça girdi.pası alamadı orda.iyi futbolcu ve bu lige fazla.2 haftaya anlarlar kıymetini.
Maçta da dedim seri iyi topçu olabilir üst düzey tüm kulüplerde dehşet oynayabilir ama bizim oyun yapımıza göre değil ya seriyi seçeceğiz ya Mariano, Babel gibi herifleri

Seri belhanda tipi türk oyuncu da bulamıyoruz. Atalay ve mustafa denenecek en kısa zamanda

onlar denensin ama selçuk uzak dursun. Aslında Atalay, Belhanda'nın alternatifi olabilir, Seri'nin alternatifi Mustafa olabilir, Nzonzi alternatifi olarak da Donk idare eder.

Ama gerçekten umutluyum bu orta alandan

Monaco ve Falcao'ya gozdagi verildi gibi hissettim hocanin konusmasinda. Kararinizi 1-2 gun icinde vermezseniz alternatif oyunculara yonelinir diyorda. Bugune kadar birini getirip oynatsak belkide 6 puanda keyif catiyor olurduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt