Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Yavuz Kol geri mi geliyor teenager hastası renkdaşım benim?
yok falcao gelip şampiyon yapacak,sen de izleyeceksin antudan veya baska bi yerden.ya da eve geldim necati vakası yasanacak o şampiyon yapacak.her türlü GS şampiyonlugu göreceksin,için rahat olsun

x-luyindama-marcao-x
nzonzi
x-seri
feghouli-x-x

bu takıma 4 adam lazım. seri adı gibi bir adam değil. belki ilerleyen haftalarda form tutar ama stili gereği bütün sorunları çözmez. orta saha biraz hareketsiz ve yırtıcılıktan uzak kalıyor. belhanda onu çözecek adam hiç değil. oraya merkezde oynayabilecek tempolu birini bulmalıyız. ndiaye'nin fazla top sürmesine gerek olmayan ama aşırı kazma olmayıp aynı atletik yeteneğe sahip versiyonu gibi.

bekler zaten bomba. ama birini değiştirip diğerini linnes ile idare etme yoluna girebiliriz. alacağımız adamda ilk aranacak özellik iki kere gidip gelince nefes nefese kalmamak olmalı.

kanatta ise babel ile gitmez. feghouli zaten yavaşken diğer kanat mutlaka atlet olmalı. babel 12. adam olarak katkı verir.

forvetten bahsetmeye gerek yok zaten.

bunlar buraya kalmamalıydı. hoca ve yönetim büyük hata yaptı, geldik son haftaya sıkıştık. 2 maçta alınan 1 puan var. en büyük sebebi hatalı kadro yapısı.

ffp desek zaten eksideyiz. sezon bir tarafımıza kaçmadan şu hamleleri yapalım. belhanda'ya teklif varsa salın gitsin, kaynak oluşturur transferlere. yabancı sınırı için de bitik heriflerin bazılarının lisansı iptal edilebilir. yapacak bir şey yok. fener'in kameni'ye yaptığı gibi para öderiz oynatmadan.

Aykut İnce; yarın Monaco bir golcü açıklayacak sonrada Falcao acıklanacak

Adamlarin otobüs çekmesi tır çekmesi falan önemli değildi bugün. Top bizde baskı var evet ancak çok yavaşız. Bu ağır hücumla göze hoş gelen futbolu 50-60 dk oynarsin rakip yatarsa eğer. Sonra da lastik patlar bu ağır vasitalarla olmuyor. Beklerin son tüketim tarihi bitti. Bizi tüketiyorlar artık
Kesinlikle aynı düşünüyorum çoğunluk bekler iyi diyor ama iki bek de çizgiye basıp penaltı noktasına doğru kalecinin çıkamayacağı noktaya top göndermiyorlar.

2 kırmızı yedik ve 1 tane penaltı kaçırdık 2 haftada. Bugün kötü de oynamadık bir 60-65 dakika. 2, 3 olabilirdi. Bu kadar yangın yapılmasına gerek yok, biraz da inanmak lazım, kenetlenmek lazım. İyi başlayıp kötü de gidebilirsin tıpkı Tudor zamanı gibi, kötü başlayıp iyi de gidebilirsin aynı 2011-2012 zamanı gibi. Belli ki 2011-2012 senaryosundayız. Bir Kayseri galibiyeti, iyi geçirilecek bir milli takım arası bizi toplar. Falcao da gelirse gayet güzel olur.

2005/2006 diyorsan;

4-1-5 oynuyorduk.

İleride Ümit-Hakan-Kabze-Necati
Arkalarında İliç vardı.

Ulan hayvan gibi hücum ediyorduk be valla

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt