Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben hazırım

0ab4bfe9c3cc95ccbc6fbee046b30c3a.gif

Nzonzi gerçekten cuk diye oturmuş.Seri kötü oyuncu değil ama düşüşte olduğu gerçek ayrıca bizim sistemimizde aradıgımız oyuncu degildi kendisi.Belki önce Nzonziyi almıs olsak Seriyi almazdık.Banega tam aradıgımız tipte bi oyuncuydu.Nzonzi'nin yanında topla dribbling yapabilen daha yırtıcı şutör bi orta saha lazımdı.

Bugün için konuşmak gerekirse son dakika o saçma sapan golü yemeseydik 2.yarıdaki umut vaadeden oyunu konusabilirdik.Benim anlamadıgım 10 kisi kaldıktan sonra neden bu kadar geri cekildik.

Falcao olayında daha gecen hafta %99 diyen Abdurrahim Albayrak bugün kaçar gibi arabasına binip gidiyor.Yahu çıkıp olmadı deyin oyun mu oynuyorsunuz.Ffp yeni mi geldi aklınıza simdiye kadar neden konusulmadı.Ben bu kadar kötü yönetilen bi süreç görmedim.Amatörlük diz boyu.

Kardeşim ilk başta şunu öğren nzonzi 6 numara nedir nasil oynanır onun direkt karşılığı. Seriyi ben de yeterli bulmadım

ama orta saha direnci çok düşük kalıyor.. biz hep melo gibi biri istiyorduk.. selçuk bile hala 8nuamra oynayabiliyorsa nonzi de oynar başkası da.

Gitmesi hataydı önceleri de ki camianın büyük kısmı bunu en azından kavramış oldu.

Ikinci dönemide dahil buna. Başarısız 1.5 sezon geçirdi diye gitmesi büyük yanlıştı bence, o gün doğru gibi gözükse de.

Dünyada hiç bir teknik adamın her sene başarılı olması imkansız kariyeri boyunca.

Sizin gibi sabırsız kişiler zamanında Manchester United da olsaydı Alex Ferguson diye fenomen asla ortaya çıkmazdı vallahi. Onunda kötü dönemleri olmuştur United ile. Ya adam bize elendi mesela şampiyonlar ligi play-off maçında....

Östersund müsabakası nasıl facia olarak görüyorsanız buda bire bir aynısı olmuştu bunlar için o tarihlerde.
hataydı veya degildi. sonucta daha once 3 kere gitti mi gitti. yine giderse surpriz olmaz.

Hocanın açıklamalarına bakılırsa Monaco forvet alıcak vs hikayeymiş, bonservis istedikleri için olmuyormuş transfer. Belhanda veya Diagne satılırsa transfer gerçekleşir aksi halde bu iş yatar, tahminim bu yönde.

hocamızı çok çaresiz gördüm yaptığı açıklamalarda..oyuncu satmamız gerek diyor..

Nzonzi gerçekten cuk diye oturmuş.Seri kötü oyuncu değil ama düşüşte olduğu gerçek ayrıca bizim sistemimizde aradıgımız oyuncu degildi kendisi.Belki önce Nzonziyi almıs olsak Seriyi almazdık.Banega tam aradıgımız tipte bi oyuncuydu.Nzonzi'nin yanında topla dribbling yapabilen daha yırtıcı şutör bi orta saha lazımdı.

Bugün için konuşmak gerekirse son dakika o saçma sapan golü yemeseydik 2.yarıdaki umut vaadeden oyunu konusabilirdik.Benim anlamadıgım 10 kisi kaldıktan sonra neden bu kadar geri cekildik.

Falcao olayında daha gecen hafta %99 diyen Abdurrahim Albayrak bugün kaçar gibi arabasına binip gidiyor.Yahu çıkıp olmadı deyin oyun mu oynuyorsunuz.Ffp yeni mi geldi aklınıza simdiye kadar neden konusulmadı.Ben bu kadar kötü yönetilen bi süreç görmedim.Amatörlük diz boyu.
Geriye çekilmesi bukadar bende eleştirdim ama şuda önemli aslında. Takımda henüz gereken öz güven yok. Bunlar bu şekilde İlk defa birlikte bir maça çıktı sonuçta. Antrenman ve saire iyide ama birlikte meç pratiği çok farklı bir deneyim bir takım adına.

Monacoda mesela şu an aynı sorunu yaşıyor. Kötü takımları yok birlikte oynama alışkanlıkları yok onlarında.

Geriye çekilmesi bukadar bende eleştirdim ama şuda önemli aslında. Takımda henüz gereken öz güven yok. Bunlar bu şekilde İlk defa birlikte bir maça çıktı sonuçta. Antrenman ve saire iyide ama birlikte meç pratiği çok farklı bir deneyim bir takım adına.

Monacoda mesela şu an aynı sorunu yaşıyor. Kötü takımları yok birlikte oynama alışkanlıkları yok onlarında.
Heh işte ne güzel futbolu bilen bir renktaş. O yüzden erkenden bütün transferler gelseydi sacma sapan kadrolarla hazirlik maçlarına cikmasaydik suan en az 4 puanimiz vardi

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kayseri maçından itibaren kısa vade de puan kaybı lüksümüz azaldı.Seri galibiyetlere ihtiyacımız var.Özellikle fb maçını güzel oyun ve 3 puanla bitirmek şart oldu.Transfer sezonu bitene kadar sabretmek lazm.Keza albayrakın bu işi yürütemediği belli ve profosyonel bir transfer komitesi kurulması da gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt