Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocaya laf edilmesi gereken tek konu Selçuk olayi.Oyun falan düzelir bir şekilde daha sezon basi ama 1 dk daha Selçuk oynarsa takımı izlemeyi bırakacağım

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
+1

zaten geriye çekilmişiz en azından tempolu ve 2li mücadele kazanıcak adamı sok oyuna. o da linnes

hoca feghouliyi çok geç çıkarttı. fegh çıkıp jimmy girecekti kırmızı karttan 10dk içinde ama geç kalıyor hep

İyide kendin diyorsun alınmadı. Hoca modeste,alan vs tarzı oyuncular istedi değilmi 6 ay forvetsiz kaldı takim. Eren ,diagne,mitoglu. 5 forvet hangisi. Hepsi son dakika olayı. Gomis son dakika.

Fernando olayı dert etmedi deme. Banega gelecek diye izin verildi. Onyekuru için ugrasilmadi bence. Samatta olayı vardı ayrıca.

Banega üzerine ve gelecek forvete göre oyun yapısı oluşturacaktı. A planı yattı.

B planı pas oyununa uyan takım burda da forvet on plana çıktı. Vedat alinamadi.

Pres özelliği çok az hücum gücünün. Patlama gucude.

Abi Vedat alınsaydı o zaman. Diagne de giren girdi, bu adamın olacağı da yok deyip satsaydın adamı en kötü 8-9'a, alsaydın Vedat'ı 5.5'a. Herif lafta da olsa Fener'e 3.5'a bırakmış, Galatasaray'dan 5.5 istemiş. Madem sistemini işletebilecek tek adam bu o zaman parama yeter gücüm deyip alacaktın. Belhanda'ya devre arası teklif varken satılmasına izin verecektin. Diagne'ye bonuslarla 15 bayılmasına izin verilirken o kadar taze parayı sistemine uygun bir santrafora verdirecektin. Daha Diagne gelirken olmayacağı belliydi. Diagne'nin olup olabilecek en iyi halini 1 sene önce maaşına 1 milyon zam istedi diye kapı dışarı ettin. Gidip neden Diagne'ye yakın tarihin en büyük bonservisini verdin o zaman? Benim anlamadığım bu. Hoca çok fazla isimlere takılıyor, önemli olan pozisyonları doldurmak. Vedat bir ŞL takımında Falcao tarzı hedefin anca yedeği olabilir. Ama sen önce al Vedat'ı, ne oynamak istediğin belli olsun sonra Falcao peşinde koşarsın. Tek isim üstünden gidip yönetimin işbilmezliği yüzünden satıcı tarafı palazlandırınca da böyle ortada kalıyorsun. Yine de, bak yine de diyorum bu takımın herhangi bir santraforuna göre 2 şampiyonluk yılında bir ezber oyununun olması lazımdı. 2000 takımının bir ezber oyunu vardı, 2011-12'nin de. Bu takımın ne oynadığı belli değil ve santrafor bunun büyük bölümünü çekse de tek açıklaması değil. İlla Terim oyunu için top saklayan Elmander tarzı santrafor gerekliyse de 2 yıl, 4 transfer sezonunda bu açık bir şekilde tamamlanmalıydı. En nihayetinde Elmander de geldiğinde bütün spor otoritelerince ezbere bilinen bir isim değildi.

Diagne'nin durum böyle giderse Maicon gibi kiralanacağını düşünüyorum ben Araplara falan

26-28 yaş aç bir santrafor gelse falcaodan fazla etki yapar, kanatlarımız akmıyor ama gündemde de yok kanat bence en çok oraya söveceğiz eğer emre coşmazsa form tutup

Uyku girmiyor gözlere. Vah vah şöyle bir gün hiç hayal etmemiştim 1 hafta bekliyoruz karşılaştığımız şeye bak lanet olsun ya.
Günaydın herkese

Buse Terim:"Babam bir kere evde sigara üstüne sigara yakıyordu.Annem ne oldu dedi.Babam kısık bir sesle berabere kaldık dedi.Annem bir şey olmaz haftaya kazanırsınız dedi.Babam gelecek hafta kazansak ne olacak,bu hafta bizim yüzümüzden milyonlarca insan üzüldü nasıl rahat olayım"

Takımın defans arkası koşu yapacak forvet yada kanatlara ihtiyaci var birde ilerde topu tutacak forvete ilerde cogaliyoruz ama kuru kalabalik orta açınca tehlikeli pozisyonlarda kimse yok hıza ve tempolu futbolcuya dayalı bir düzen olmalı

Kimi satacak bu beceriksiz yönetim? Diagne elimizde patladı. Belhanda satılabilir, orta saha, stoper ve forvet lazim. Falcao olayi mahvetti takimi, taraftari, hocayı. Olabilecek en kötü sezon başlangıcı yaptık.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu saatten sonra Belhandayi satmak ve ordan gelen geliri (1.8 Milyon eksidegiz+ olasi bir 12-13 Milyon bonservis= Yaklasik 11 Milyon €) transferin son haftasinda Kime harcayacak Bu yönetim. 5 Milyon Falcao ya gömülür zaten elde 5-6 Milyon kaliyor ve o parayla en azindan bir sag bek, bir Sol bek birde uçan kanat almaliyiz bunu bir hafta içinde yapamazlar.

Falcao olmuyorsa iş yapacak birini bulmamız gerek. Diagne gol falan atamaz.

Cagne'yi satamıyorsak kulübün psikolokları tarafından terapi görmeli. Falcao diye bir takıldık,orada kaldık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Diagne'nin psikologluk isi yok. Herif hic efkarli dagilmis gibi durmuyor. Bildigin beceriksiz

Gunaydinlar. Herseyi gectim o şovmen staddan nasil kacar gider ? Kerizmiyiz lan biz ? Bu taraftar bunu unutmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt