Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece pas yaptık buna Aykut izin verdi maç boyunca ceza sahasına gelene kadar serbest bıraktı.Bizim taraftar da iyi oynadığımızı dusunuyor.Fofana falan olsaydı 2 tane yazardı kontradan

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kondisyon yetersiz takım düşüyor oyundan. Hadi ilk denizli maçı rehavet dedik icerdeki bu maçın izahı olmaz. Konya yetersiz oyuncuları sıradan ama çıktıkları an kalende gol görüyorsun defansta problemli. Oyuna selcuk giriyor hala kulübeyi düzelteceğiz dedik geçen seneden farkı yok

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu FFP olayini hic anlamiyorum. Bence kisitlama oyuncu maas'larina yapilmasi gerekirdi. Bir takim oyuncu alamazsa nasil yatirim yapsin? Nasil kupa kazansin? Nasil CL'de üst seviyelere gelsin? Futbolda kazanarak, yatirim yaparak büyülür. Oyuncu alamazsan, nasil kazanacaksin.

Istersen 1000 tane pas yap, 95% temposuz sadece yana/geriye pas olunca ne anlami kalir ki? Sadece kendinizi yorarsiniz. Karsidaki takim sadece sag/sol kayiyor, pozisyon tutuyor. 200 tane pas at, effektif, hizli ve one/defans arkasina olsun karsidaki takim daha cok korkar.

Ligin üçüncü haftasında tamam devam maçına çıkacağız şaka gibi yine bir puan kaybı bizi bitirir yok lig yeni başlamış vs hikaye daha CL'si var bu işin. Geldiğimiz hale bak Terim, yönetimden önce istifa eder bu sezon böyle giderse.
Aynen öyle 3. haftada 7 puan fark olacak, elbette kapanabilir ama daha 6 cl maçı öncesi sonrası puan kayıpları var, devreye kadar fark 10 puan olur. Ondan sonra uğraş dur.
Zaten bu yıl şampiyon olamadıkmı seneye bjk gibi oluruz. Takımdaki yüksek maaşlıları gönderip altyapıya, gençlere zaman veririz ki olması gerekende buydu aslında.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yav konya kapandigi icin iyi oynadik pas yaptik demeyin.

Konya babamizin hayrina kapanmiyor biliyor ki seninlr basa bas oynamaya kalksa 5 yiyecek

Kapanan takima karsi ceza sahasi icinde kaos yaratmaya calistik yarattikta ama diagne hiyari durcagi yeri bilmiyor ki Babelin golunu izlerken Allah askina diagneye bakin on direge dogru kosu yapmasi lazim oldugu yere top bekliyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kondisyon yetersiz takım düşüyor oyundan. Hadi ilk denizli maçı rehavet dedik icerdeki bu maçın izahı olmaz. Konya yetersiz oyuncuları sıradan ama çıktıkları an kalende gol görüyorsun defansta problemli. Oyuna selcuk giriyor hala kulübeyi düzelteceğiz dedik geçen seneden farkı yok

Eğer iki tane akıllı adamları olsa 1 puan alamazdik.90-90+6 arası Ali Turan ceza sahası önünde şov yaparken bir kişi çıkıp topa basmadi bunun izahı yok.Donk yürüyor açıp 90-90+6 arasını izleyin donka bakın sadece

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dün gocaman mariano bi pas hataları yapmış dellendim fıttırdım gahvede sıcak çayı bi vurmaya içtim haşlandım. mariano : selçuk benim için oynarsa izlemicem

Donk, Mariano, Nagatomo, Linnes satılmalı ama 1 hafta kaldı, biz Falcao ile uğraşmaktan bir şey yapamadık, geçen devre arası gibi hareketli olabilir ocak ayı

Bu beceriksiz yonetim, arti Terim ve komple vazo teknik ekibi nezaman giderse. Ozaman top oynariz.

Ozan korkut goreve

Fatih Terim bile bilmiyor falcao transferini şu muhabirleri ciddiye almayın.

Hatta albayrak bile bilmiyor ağlanacak halimiz var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt