Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocada özgüven kaybı var telaşlı bir görüntü verdi. Fiorentina hazırlık maçı sonrası 'Eğer Galatasaray taraftarı bir gün beni istemezse' demisti sonucta bu takımın 7 24 icinde oyuncuların seviyelerini biliyor ve bu senenin kötü gececeğinin sinyallerini vermisti o zaman.

Bu yönetim yüzde yüz sucu var onu gectim 2 senedir adam gibi golcü alamadılar takıma. Ama Fatih Terim'inde bu takımda suçu var. Bana zaman versinler dedi düzelteceğim dedi gecen senenin aksine takımı yavaşlattı. FFP varda ona göre oyuncu almak zor değil alan nasıl alıyor. 2019-2020 sezonu cok boktan bir sezon olacak gibi.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diagne bence de oyun sistemimize uymuyor devamlı ortadan gitmeye çalışıyoruz aslında orta açmayı sık sık deneyip diagneyi kullanmalıyız ama bizim oyun sistemimiz de bu yok geçen sezon bile orta kafa gol organizasyonu azdır. Burak Yılmaz olsa daha fazla gol atmıştı.
organizasyonluk bişe yok orta açıyoruz ama saçma sapan yerlere bide içeride genelde en az 6 oyuncuyla karşıladıkları için bizi ortalar gitmiyor. her maç fırsatlar geliyor diagneye ama beceremiyor atmayı. onları atsa ritim yakalayacaktır penaltıyı da sayarsak 2 defa altıpastan 1 de penaltıdan golü olabilirdi. ama 1 maçta 1 kere şans bulan forvet olmaz, üstelik ligdeysek. cl olsa neyse.

Aykut kocamanın taktiği futbolu katletmektir.ben oynayamıyorum onlar da oynamasın , futbolsuz futbol taktiği.

Yok Lines çok soğukkanlıymış o yüzden diyolar. Halbuki ortasahaya bile koysan Selçuktan 3 gömlek daha iyi oynar. Dün Jimy ve Selçuk gibi 2 statik oyuncu yerine Ömer ve Lines gibi dikine giden, koşan oyuncuları oyuna alsaydık en azından son 15 dakika kalemize hapsolmazdık. Topu alıp götürecek birtane oyuncu yoktu tskımda.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sonuna kadar katılıyorum. Açıklamanın tamamı doğru abi.

İki haftadır hafta sonumuzun içine sıçılıyor, ligin en kötü hucum yapan takımına yarım saat mahkum oynadık bunun hiçbir açıklaması olamaz.
o yüzden tek sorumlu hocadır. Geçen senin aynısıdır her 1 0 da aynı stresi yaşadık geçen sene. Kendi sahanda konyaya karşı kapanmak nedir ya. Hadi onyekuru falan vardır takımda anlarım bu kadro hızlı tek atağa çıkamaz 1 e 6 gitsek 7 ye 6 geri düşeriz orta sahayı geçene kadar.

Harlem gibi kadro kurduk. Pres yapcak hızlı ataga cıkacak tek adam yok.

Tek kale oynadık gibi görünen maçta (meğerse konya izin vermiş buna) 700 pas 5 şut

Bu arada hoca dün 10 kere falan FFP ve kulüp gelecegi dedi sanki ezberlemis gibi.

Ama hoca kendiyle çelişiyor.Kendisi Diagne 10 milyon edecek topçu diyordu.Kulubun geleceğini böyle bir futbolcuyla ipotek edip şimdi FFP dersen samimi olmaz hocam.

Kimse gidin falcao alın demedi siz istediniz siz PR yaptınız siz kendi sovunuz için Galatasaray'ı kullandınız.Albayrak ve cengiz.Olmuyorsa Albayrak istifa etmeli

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

100% taktik olarak begeniyorum. Adamin bir oyun felsefesi var ve takim buna sadik kaliyor. Sonra kislik falan, filan bunlar baska seyler. Bence tüm calistirdigi takimlarda gayet basarili olmustur.
Bizde bu oyunu oynatsa söveriz 2 mac sonra. Adam takımı geri cekip kaleyi kapatıyor atarsam atarım diyor. Fenerbahçe zirve yarışı yaptığı her sezon Fenerbahçe taraftarı her maç sövüyordu.

Bu oyun anlayışı büyük takımda olmaz. Aykut uefa yarı finali oynattı fener taraftarı yine sövüyordu ve kimse o yarı final maçına efsane demez.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En iyi senaryo diagne gider belhanda gider

Falcao dalbert Mehmet Özcan gelir

Bence iyi takım oluruz ama ciddi anlamda zor

nzonzi
donk
lyundama
diagne

bu adamlar 1.90 üzerindeler ama 1 tane hava topu alamadılar ofans anlamında.
gerçi bunlara o hava topunu atan var mıydı? o da yoktu.

Eger Falcao transferi yatarsa inanilmaz bir yikim olur taraftarda ve buda haliyle takima yansir en ufak puan kaybinda yönetime agir tepkiler olur Albayraki saymiyorum yani bu transferi bittirmek zorundadir yönetim yoksa o koltuk bir hayli salanir ve düserler ki bu duruma kendileri getirdi kimse onlara gidin Falcao alin gelin demedi kendileri fotolar ve %99 aciklamalari yapti yani Falcao transferi olmazsa olmazimiz oldu yönetim sayesinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt