- 3 Temmuz 2012
- 139.426
- 87.878
- 5.338
bekleyıp gelmıyorGalatasaraylı olmanın en iyi yanı her sene transfer heyecanı yaşıyoruz. Şimdiden devre arasını bekşiyoruz.Düşünsene Liverpolu falan tutsaydık ne sıkıcı bir yaz dönemi geçerdi.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bekleyıp gelmıyorGalatasaraylı olmanın en iyi yanı her sene transfer heyecanı yaşıyoruz. Şimdiden devre arasını bekşiyoruz.Düşünsene Liverpolu falan tutsaydık ne sıkıcı bir yaz dönemi geçerdi.![]()
Bu kadar taviz verirsen sırf senin alehinde bagirmasinlar diye onlar da kendilerini böyle mafya yapar.Cocuklariyla vakit gecirmeye gelen onlara Galatasaray sevgisi aşılayan insanlara saldırırlar
bir rezillik daha
bir rezillik daha
organizasyonluk bişe yok orta açıyoruz ama saçma sapan yerlere bide içeride genelde en az 6 oyuncuyla karşıladıkları için bizi ortalar gitmiyor. her maç fırsatlar geliyor diagneye ama beceremiyor atmayı. onları atsa ritim yakalayacaktır penaltıyı da sayarsak 2 defa altıpastan 1 de penaltıdan golü olabilirdi. ama 1 maçta 1 kere şans bulan forvet olmaz, üstelik ligdeysek. cl olsa neyse.Diagne bence de oyun sistemimize uymuyor devamlı ortadan gitmeye çalışıyoruz aslında orta açmayı sık sık deneyip diagneyi kullanmalıyız ama bizim oyun sistemimiz de bu yok geçen sezon bile orta kafa gol organizasyonu azdır. Burak Yılmaz olsa daha fazla gol atmıştı.
Sonuna kadar katılıyorum. Açıklamanın tamamı doğru abi.Yok Lines çok soğukkanlıymış o yüzden diyolar. Halbuki ortasahaya bile koysan Selçuktan 3 gömlek daha iyi oynar. Dün Jimy ve Selçuk gibi 2 statik oyuncu yerine Ömer ve Lines gibi dikine giden, koşan oyuncuları oyuna alsaydık en azından son 15 dakika kalemize hapsolmazdık. Topu alıp götürecek birtane oyuncu yoktu tskımda.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o yüzden tek sorumlu hocadır. Geçen senin aynısıdır her 1 0 da aynı stresi yaşadık geçen sene. Kendi sahanda konyaya karşı kapanmak nedir ya. Hadi onyekuru falan vardır takımda anlarım bu kadro hızlı tek atağa çıkamaz 1 e 6 gitsek 7 ye 6 geri düşeriz orta sahayı geçene kadar.İki haftadır hafta sonumuzun içine sıçılıyor, ligin en kötü hucum yapan takımına yarım saat mahkum oynadık bunun hiçbir açıklaması olamaz.
Aykut kocamanın taktiği futbolu katletmektir.ben oynayamıyorum onlar da oynamasın , futbolsuz futbol taktiği.
bence de bahane olmamalı ama adamlar gitmiyor -1.5'dayız onu kurtaramadık halabahane olmamali Trabzon Novak ve Perreirra ya toplam 2.3M euro odedi.
novak ve perreira suan ligin en iyi bekleri
Bizde bu oyunu oynatsa söveriz 2 mac sonra. Adam takımı geri cekip kaleyi kapatıyor atarsam atarım diyor. Fenerbahçe zirve yarışı yaptığı her sezon Fenerbahçe taraftarı her maç sövüyordu.100% taktik olarak begeniyorum. Adamin bir oyun felsefesi var ve takim buna sadik kaliyor. Sonra kislik falan, filan bunlar baska seyler. Bence tüm calistirdigi takimlarda gayet basarili olmustur.
o da pozisyon verip yediğimiz bir gol değil ama savunma leş durmuşSkor taraftari o kadar cok var ki bizim camia da.En ufak puan kaybinda aglamaya basliyorlar
dun gayet iyi oynadik pozisyonlara girdik sadece son dk tek bir pozisyon verdik onda da cok fazla sanssizdik gol yedik
Bu kadar uzulmeyin
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cek bi Llorente. En azindan havadan iyiLlorente, Bony, Rossi, Doumbia
Ry istifaFt istifa yönetim istifa