Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.756
- 4.029
- 813
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir rezillik daha
Yok Lines çok soğukkanlıymış o yüzden diyolar. Halbuki ortasahaya bile koysan Selçuktan 3 gömlek daha iyi oynar. Dün Jimy ve Selçuk gibi 2 statik oyuncu yerine Ömer ve Lines gibi dikine giden, koşan oyuncuları oyuna alsaydık en azından son 15 dakika kalemize hapsolmazdık. Topu alıp götürecek birtane oyuncu yoktu tskımda.Linnes hoca'nın anasına küfür etti heralde
çok bek değiştirecek durumda değiliz mariano burda aldığını bir yerde alamaz o yüzden gitmiyor yuto desen aynı satış yapmadan alamıyoruz kaldık öylecelTerimin 2 bekleri degistirmemesi, skandal.
dünkü hocanın açıklaması bir blöf müydü acaba? monaco bonserviste diretince böyle bir açıklama yapılmış olabilir. ama hocanın da tadı yoktu skordan bağımsız. insallah sezona diagne ile girmeyiz. bu adam bizim oyun şablonuna uymuyor. gerçi ne oynadığımız da belli değil ama neyse
Ki o Muslera'nın dönüşlerde yaptığı hatalar İstanbul izmir otobanindan fazla yol olur .Her atağa kalkmanız gereken anda 70 defa Muslera'ya geri dönmek antremanlarda bunu çalışıyoruz heralde
mesela bekler ve kanat oyuncularımız sıfıra çok az indi inse bile yetersizdi biraz biraz feghouli. babel beşiktaşta oynarken soldan ya caner ya adriano sürekli çizgiye iniyordu1- Daha 2. hafta sonunda yarıştan koptuğumuzu söylemek enteresan bir ruh yapısını gösteriyor.
2- Son 2 hafta bize gösterdi ki Falcao'nun gelmesi tek başına bu takımı ayağa kaldırmayacak.( Ayrıca ne yazık ki ben Falcao gelse bile Avrupa liglerinde bulduğu pozisyonları burada bulamayacağı düşüncesindeyim inşallah yanılırım)
3- Dikine oynayan (geçen sene kör topal N'diaye bile bu görevi yapıyordu) en az 2 adam şart.
4- Ayrıca ve belki de en önemlisi son 2 senedir devam eden ve belli ki bu sezonda değişmeyecek olan inanılmaz ağır oyun yapısı. Bahsettiğim ağır oyun yapısı doğru düzgün bir set hücumu olsa belki kabul edilebilir. Ama bizim böyle bir taktiği uygulayabilecek tekniğe sahip ayaklarımız da neredeyse yok gibi.
5- Oyun içi taktiksel varyasyonları değiştirmeliyiz artık.(Mariano alsın, ileri uçta Feghouli'nin gelmesini beklesin ona aktarsın Feghouli de yapabiliyorsa ortayla forveti buluşturmaya çalışsın. Bu gerçekleşmiyorsa dön ortaya biraz top dolaştır sonra tekrar bir önceki taktiği dene. Bu oyun artık bizi sonuca götürmüyor.
Valla sahsen ben Aykut Kocaman'i teknik director olarak begeniyorum. Kendisini Okan, Avci yerine her turlu tercih ederim.
Diagne bence de oyun sistemimize uymuyor devamlı ortadan gitmeye çalışıyoruz aslında orta açmayı sık sık deneyip diagneyi kullanmalıyız ama bizim oyun sistemimiz de bu yok geçen sezon bile orta kafa gol organizasyonu azdır. Burak Yılmaz olsa daha fazla gol atmıştı.
Valla sahsen ben Aykut Kocaman'i teknik director olarak begeniyorum. Kendisini Okan, Avci yerine her turlu tercih ederim.
çok bek değiştirecek durumda değiliz mariano burda aldığını bir yerde alamaz o yüzden gitmiyor yuto desen aynı satış yapmadan alamıyoruz kaldık öylecel
Taktik için mi beğeniyorsunuz yoksa duruş kişilik olarak mı ?