Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki haftadır hafta sonumuzun içine sıçılıyor, ligin en kötü hucum yapan takımına yarım saat mahkum oynadık bunun hiçbir açıklaması olamaz.

Dün ki acıklamalardan sonra falcaonun gelme ihtimali %1 hoca finansal falan dediyse o iş bitmıstır

bir rezillik daha

Bu bize özel değil Tüm Statlarda aynı maalesef.Antalyasporun maçına gitmiştim Galatasarayla olan.Kimse Önüme geçmesin diye sahaya en yakın koltuktan bilet almıştım.Oturdum izliyorum maçı.İki Üç tane Hanzo Kale Arkası Tribünden atlayıp batı tribününe geçti Artık Nasıl Geçiyorlarsa Önüme gelip dikildiler Başladılar sigara içip bağırıp tezühürat etmeye ''Kardeşim Lütfen Yerinize Otururmusunuz Maçı İzleyemiyorum Sizin Yüzünüzden Dedim.'' '' Oturarak Maç Seyredilmez Burda'' dediler.Polis var söylüyorum adama Ne yapayım ki diyor bana.Ondan Sonra bir daha gitmedim Antalyaspor stadına.

1- Daha 2. hafta sonunda yarıştan koptuğumuzu söylemek enteresan bir ruh yapısını gösteriyor.
2- Son 2 hafta bize gösterdi ki Falcao'nun gelmesi tek başına bu takımı ayağa kaldırmayacak.( Ayrıca ne yazık ki ben Falcao gelse bile Avrupa liglerinde bulduğu pozisyonları burada bulamayacağı düşüncesindeyim inşallah yanılırım)
3- Dikine oynayan (geçen sene kör topal N'diaye bile bu görevi yapıyordu) en az 2 adam şart.
4- Ayrıca ve belki de en önemlisi son 2 senedir devam eden ve belli ki bu sezonda değişmeyecek olan inanılmaz ağır oyun yapısı. Bahsettiğim ağır oyun yapısı doğru düzgün bir set hücumu olsa belki kabul edilebilir. Ama bizim böyle bir taktiği uygulayabilecek tekniğe sahip ayaklarımız da neredeyse yok gibi.
5- Oyun içi taktiksel varyasyonları değiştirmeliyiz artık.(Mariano alsın, ileri uçta Feghouli'nin gelmesini beklesin ona aktarsın Feghouli de yapabiliyorsa ortayla forveti buluşturmaya çalışsın. Bu gerçekleşmiyorsa dön ortaya biraz top dolaştır sonra tekrar bir önceki taktiği dene. Bu oyun artık bizi sonuca götürmüyor.

bir rezillik daha

çok büyük karaktersizler dolu o grubun içinde. tek basına gezince boynunu kaldıracak özgüveni olmayan adamlar grup halinde dolasınca kendini bişey sanıyor. ultraslan kendi içindeki bu onursuzları temizlesin. etinden sütünden yararlanma gayesiyle herkesi kabul etmesin mesela. ağzıyla içmesini bilmeyeni yanlarına almasınlar mesela. yapılan büyük terbiyesizlik ve izahati yok.

İki haftadır hafta sonumuzun içine sıçılıyor, ligin en kötü hucum yapan takımına yarım saat mahkum oynadık bunun hiçbir açıklaması olamaz.
Ligin en rahat takımının
2 senedir şampiyon olmuşsun,ffp ye rağmen ekonomik olarak en iyi takimsin

Özgüven ve kredin var.rakiplerin full kadro yenilemiş.

Senin tek caban 30+ isimlerden medet Umman

Başarının sadece floryada futbolculara sebeklik yaparak geleceğini sanarsan olacağı bu

Monaco yöneticileri bizim Abdurrahimin hareketlerini gorunce kim ulan bu liseli ergen diye dalga geçmediler se kendi aralarında bende başka bi sey bilmiyorum

dünkü hocanın açıklaması bir blöf müydü acaba? monaco bonserviste diretince böyle bir açıklama yapılmış olabilir. ama hocanın da tadı yoktu skordan bağımsız. insallah sezona diagne ile girmeyiz. bu adam bizim oyun şablonuna uymuyor. gerçi ne oynadığımız da belli değil ama neyse

Fatih hoca gibi bir futbol duayeninin hala Selcuk'tan medet umması????!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt