Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son dakika Bratu ve Petre gibi transfer olmaz umarım

O Bratu döneminde biz hayvan gibi pozisyona giriyorduk çok iyi hatırlıyorum. Bitiriciliği iyi bir forvetimiz olsaydı bambaşka şeyler konuşurduk o dönem :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 yabancı kontenjanımız var hocanın istediği 3 futbolcu var..

Ee bu durumda ne olucak ? 1 yabancıyı forvette kullansak diğer 2 kişi için nerden kontenjan açıcaz ?

Hoca dün Diagne gitsin demeye getirdi hadi o gitti Cacares geldi diyelim 1 yabancı için zaten orta saha eksiği varken Belhanda mı gönderilir yoksa beklerden biri mi gider ?

Hızlı kanat bekleyen boşuna bekliyor benden söylemesi

burda pirlo haklı oyun sistemi yok dediğimizde fbli ettiniz bizi. Dünden beri giydiren giydirene. Tekrar diyim deplasmanlarda,konya gibi takımlara karşı,ve avrupada bişey beklemeyin.

3 senedir aynı futbolu oynuyoruz. Geçen senede 1 0 da geriye çekildik. Neymiş şampiyon oluyormuşuz. Arkana yaslanıpta izlediğin maç sayısı 10 var mı 3 senede ? Kaç deplasmandan rahatça çıktın ? Konyayı 2 senedir yenemiyorsun ve hala aynı hataları yapıyorsun aykutu ve konyayı bılmene rağmen.

Karizma,psikoloji yönetme,taktik maktik yok bam bam bam'ların sonuna geliyoruz artık.

Leş dediğimiz fb kadar deplasman galibiyetimiz yok 3 senedir. Kupa kazanıyoruz eyvallah ama gerçekler var.

Hamzada 3 kupa kazandı ne oynadık ?

Bu lig için çok fazla winner bir camiayız ama oyun planı olmadan olmuyor. 3 sene önceki bjk gibi olduk. Herkes komutan herkes teknik.

Bu takımdan hız beklemeyin pres beklemeyin. Tam hollanda ligi takımı. Teknik yüksek. Ama antremanlar o kadar boş geçiyor ki belli futbolcular kafası kesik tavuk gibi.

700 pas yaptık kaleye gelen şut 5. Böyle saçmalık olmaz.

2 senedir başakşehirle yarışmanın avantajını kullandık artık bitti o devir.

Ve tekrar söyliyim onyekuru tarzında biri lazımdı bize çok yanlış bi takım kuruldu. Tek şansımız şenol gibi oynatması. Birbirine yakın verkaçlar halinde oynamalıyız.

Konya izin verdiği için bişey oynuyoz göründük 1 0 sonrası cidden acı çektim :(

10 kişi kaldığımız senaryodan bahsediyorum.Tabi onun öncesinde yine rölanti oyunu tadımızı kaçırdı.
geçende yazdım ne 1 0 öne geçme ne geriye düşme nede 10 kişi kalma senaryolarımız var. Kafası kesik tavuk gibi doğaçlama oynuyoruz.

Hocayı seviyoruz tamamda göz görüyor ya. 80 maçta deplasman galibiyetine bak avrupa karnene bak buralar oyun planı isteyen yerler. İç sahada zaten bi ateşli oyun oluyor bi şekilde. Ki o bile bi taktik plandan bagımsız stadda olanlar çok iyi anlıyor ne dediğimi

1 yabancı kontenjanımız var hocanın istediği 3 futbolcu var..

Ee bu durumda ne olucak ? 1 yabancıyı forvette kullansak diğer 2 kişi için nerden kontenjan açıcaz ?

Hoca dün Diagne gitsin demeye getirdi hadi o gitti Cacares geldi diyelim 1 yabancı için zaten orta saha eksiği varken Belhanda mı gönderilir yoksa beklerden biri mi gider ?

Hızlı kanat bekleyen boşuna bekliyor benden söylemesi
emreyi kazandıracak takıma başka yolu yok fegi de 10 no oynatacak haliyle

Takım planlaması bence çok yanlış yapıldı. FFP var diye Nerede yaşlı boşta oyuncu varsa aldık. En azından takımda para edebilecek oyunculardan bir kaç tanesi satılıp yerlerine genç scout transferleri yapılabilirdi.Takımda 30 yaşından aşağı oyuncu yok neredeyse bu şekilde işimiz zor.

Takım planlaması bence çok yanlış yapıldı. FFP var diye Nerede yaşlı boşta oyuncu varsa aldık. En azından takımda para edebilecek oyunculardan bir kaç tanesi satılıp yerlerine genç scout transferleri yapılabilirdi.Takımda 30 yaşından aşağı oyuncu yok neredeyse bu şekilde işimiz zor.

Gelecek Sezon tekrar kadro planlaması yapılacak kamp zamanına yetişmeyen transferler uyum süreci derken aynı şeyleri yaşayacağız.

Bu saatten sonra falcao falan gelmez heralde. Umarim diagneyi kesebilecek bi santrafor bulurlar , orta saha stoperde lazim nasil yetistircekler artik bilmiyorum

hocayı dinlediğimde şunu görüyorum resmen iki ekip var n zonzi ve seriyi hocanın ekibi bitirmiş kalan transferlerde istedikleri defans ve orta saha yedek ama yönetim tek konsantre oldugu yer falcao

falcao ile 2 ayı bitirdik. Harbi bravo. Sırf reklamları pr dertleri yüzünden 2 ayı çöpe attık .

Yedek orta sahan yok hala selçuk oynuyor hala. Defans yedek yok orta sahadan bozma donk oynuyor.

Hemen şimdi futbolu bilen modern kulüp.

dünde dedim yine diyorum o 4 karılı herif isterse 50 gol atsın futbolcu falan değildir. Halı sahada takımıma koymam. O kadar net.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt