Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen transfer döneminde adı geçen oyuncuları almayı başaramadıkları için 10+3 milyona diagneyi aldılar bu senede son gün bi 10 daha verip başka birini alırlar. yine saçımızı başımızı yolarız satmayı bile beceremiyorlar kasımpaşa dan ders alsınlar.

Dünkü maçta baskı yediğimizde tek ihtiyaç olan topla dripling yapabilen bir adamdı, kesinlikle 2. golü bulurduk. Ömer bayram bile olurdu yani. Bizimki gitti feghouli’yi cikarip selcuk’u aldı.

Albayrak dün mac sonu kacarak bence cok kötu bir sey yapti. Sen yöneticisin kardesim, böyle zamanlarda ortaya cikacaksin, konusacaksin, sorumluluk alacaksin.. Iyi gunlerde herkez yönetici olur

Dünkü maçta baskı yediğimizde tek ihtiyaç olan topla dripling yapabilen bir adamdı, kesinlikle 2. golü bulurduk. Ömer bayram bile olurdu yani. Bizimki gitti feghouli’yi cikarip selcuk’u aldı.
Ya ben anlamıyorum. Adamı hazırlık maçında denedi o bölgede, gayet olumlu oynadı. Selçuk hiç bir maçta gram top oynamışlığı yok. İnatla ve inatla bu adamı oynatıyor. Ne, neden, niçin? Bilen yok. Fatih Hoca'yı vallahi çok seviyorum ama şu yaptığı şeylere hiç mi hiç anlam veremiyorum.

Şampiyonlar Ligi Maçları Dönüşlerinde Bu Takımın Halini Düşünemiyorum.

Ya ben anlamıyorum. Adamı hazırlık maçında denedi o bölgede, gayet olumlu oynadı. Selçuk hiç bir maçta gram top oynamışlığı yok. İnatla ve inatla bu adamı oynatıyor. Ne, neden, niçin? Bilen yok. Fatih Hoca'yı vallahi çok seviyorum ama şu yaptığı şeylere hiç mi hiç anlam veremiyorum.
tek yaptigi ezber hamleler. tamamen kopmus futboldan kafa olarak.

Futbolda santrafor çok önemli. iyi bir santraformuz olsa 2 maç 6 puan yazardık.

Şikeciler bile bu leş futbolu ile ibb maçını iyi santraforları sayesinde kazandı. maç 1-0 akilitlenmişti ama Muriç olmayan pozisyonda müthiş bir gol attı. O kadar uzun mesafeli ortaya o bitirici vuruşu mesela bizim Diagne yapamaz ya da şikecilerin geçen seneki santraforlarının hiç birisi de yapamaz. O gol maçı döndürdü.

Diagne uzun boyuna rağmen hiç bir hava topunu almıyor, topu takip etmiyor, deplase olmuyor sadece ilerde bekelen takımı 10 kişi oynatan bir kazma.
Hacı ne anlatıyorsun yahu adamın geçen sene fenere attığı golü izle insanları gereksiz yüceltmekten vazgeçin. Futbolda psikoloji çok önemli aylardır burada bunun önemini vurgulamaya çalışıyorum takım korkak tavuk gibi rakip kim olursa olsun altına sıçıyor top daha kapamaz mı bir oyuncular bariz toplu şekilde mental problemlerimiz var.

Beceremiyorlar işte diagneyi satamıyorlar başkasını alamıyorlar hep mi forvetler suçlu anasını satayım geçen sene eren olayıda aynıydı biz bitiriyoruz adamları. 2 senedir ısrarla yaptığımız şey ne biliyor musunu bu iki herifte ceza sahasına içindeyken sürekli yerden orta geliyor. Havadan gelene bir şekilde kafa vuruyorlardı ama ısrarla 10 tane yerden 1 tane havadan geliyor. Muğdat, adem gibi daha kısa boylu ve yerden oynayan adamlar girince paso havada orta açıyoruz. Ya bizim oyuncular gerizekalı ya bizim oyun sistemimizde problem var.

Duran top kullanıyoruz.
Donk:1.92
Liyundama:1.91
Diagne:1.93
Nzonzi:1.96
zıplama konusunda 192lik adamdan kafa topu alan nagatomoyu ve babeli yazmadım.

yahu kardeşim allah aşkına biri söylesin bana şu 4 tane adamın ceza sahasında olupta ön direğe orta kesmenin mantığını zekasını çıksın biri anlatsın yahu

Ali turan:1.86
skubic:1.78
anicic:1.92
bajic:1.88
jevtovic: 1.92

Boy uzunluğu bu şekilde neden ısrarla ön direğe orta kesiliyor bunun mucidi kim? Bu hastalığı kim bulaştırdı çıksın açıklasınlar benim beklentim bu.

Bazı Arkadaşlar Bana Katılmayabilir Ancak Babel'i Fatih Terim'in İstediğini Sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt