Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacı ne anlatıyorsun yahu adamın geçen sene fenere attığı golü izle insanları gereksiz yüceltmekten vazgeçin. Futbolda psikoloji çok önemli aylardır burada bunun önemini vurgulamaya çalışıyorum takım korkak tavuk gibi rakip kim olursa olsun altına sıçıyor top daha kapamaz mı bir oyuncular bariz toplu şekilde mental problemlerimiz var.

Beceremiyorlar işte diagneyi satamıyorlar başkasını alamıyorlar hep mi forvetler suçlu anasını satayım geçen sene eren olayıda aynıydı biz bitiriyoruz adamları. 2 senedir ısrarla yaptığımız şey ne biliyor musunu bu iki herifte ceza sahasına içindeyken sürekli yerden orta geliyor. Havadan gelene bir şekilde kafa vuruyorlardı ama ısrarla 10 tane yerden 1 tane havadan geliyor. Muğdat, adem gibi daha kısa boylu ve yerden oynayan adamlar girince paso havada orta açıyoruz. Ya bizim oyuncular gerizekalı ya bizim oyun sistemimizde problem var.

Duran top kullanıyoruz.
Donk:1.92
Liyundama:1.91
Diagne:1.93
Nzonzi:1.96
zıplama konusunda 192lik adamdan kafa topu alan nagatomoyu ve babeli yazmadım.

yahu kardeşim allah aşkına biri söylesin bana şu 4 tane adamın ceza sahasında olupta ön direğe orta kesmenin mantığını zekasını çıksın biri anlatsın yahu

Ali turan:1.86
skubic:1.78
anicic:1.92
bajic:1.88
jevtovic: 1.92

Boy uzunluğu bu şekilde neden ısrarla ön direğe orta kesiliyor bunun mucidi kim? Bu hastalığı kim bulaştırdı çıksın açıklasınlar benim beklentim bu.

Bajic 1.89 jevtovic 1.94

Kafayla bu maçta gol bulamayacağımızı söylemiştim ben maç başlığında özellikle o boya rağmen kafa vuramayan diagne gibi bela varken

Cengiz Özyalçın gibi maç sonunda hakaret yesede gözünden yaşta gelse açıklama yapan yöneticilerden , maç sonunda staddan ilk ayrılan adamlara.Biz öncekileri eleştiriyorduk yönetiliş konusunda, muhtaç kaldığımız adamlara bak klüpte yönetici olarak.

Aynen hocanın ıstemedıgı topcular alındı o yüzden istifa edebilir güzel kılıf
Kılıf Olsun diye söylemedim.Ancak Adamın 2011 den beri yansıttığı oyun tarzına ters bir oyuncu babel.Hızlı Çabuk Kanat oyuncularıyla çalışan biri neden birden başka özelliklere sahip bir oyuncuyu aldırıyor?

Kılıf Olsun diye söylemedim.Ancak Adamın 2011 den beri yansıttığı oyun tarzına ters bir oyuncu babel.Hızlı Çabuk Kanat oyuncularıyla çalışan biri neden birden başka özelliklere sahip bir oyuncuyu aldırıyor?
bi oyun tarzı yok terımın

"Falcao Galatasaray'a gitmek için ısrar ediyor. Türkiye'de transfer bitmeden önce Falcao Galatasaray'ın yeni oyuncusu olacak. Jardim Falcao'nun fikrini değiştirmek için hergün uğraştı, ancak başarılı olamadı. Bu hafta Galatasaray'a transferi tamamlanacak."
Tweeti Alıntıla

Benfica João Félix'i 126 milyon euroya sattı. Yerine 20 milyona Raúl de Tomás'ı aldı. Bize böyle bir para gelse ilk iş Cavani'ye, Pogba'ya filan sarkarız. Zaten senin yöneticin Real Madrid'de Raúl de Tomás diye bir oyuncu olduğunu bilmiyordur. Sonra Benfica gelir temposuyla, 10 yıldır oturmuş oyun şablonuyla senin içinden gecer.

Mesele FFP değil maalesef...

Benfica Avrupa’da en kusursuz yönetilen takım. Bizim o seviyeye gelmemizin imkanı bile yok bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt