Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımların ilk haftalarda form tutması aslında pek de istenen bişey değildir.Çünkü iniş çıkışlar mutlaka oluyor, geç form tutan takım sezon sonuna daha ayakları yere basar şekilde geliyor.Ben şahsen kaygı duymuyorum puan kayıplarından dolayı sadece üzgünüm ama bu takım fiziki anlamda form tuttuğunda şampiyonlar ligi dahil öyle kolay lokma olmadığını gösterecektir...an itibariyle bu yazdıklarım buda dursun ki daha sonra lazım olacak bana çünkü...

Önümüzdeki hafta bitecek eziyet çok şükür bunlarda fazla dayanamaz Kayseridede puan bırakırsak selaları okunur zaten
İyide bu güzel bişey değil ki elin ayağın bağlanmış takımda bir sürü eksik varken gelen adamlar sihirli değnek ile m gelecek. Vallahi tam bugün ne olacaksa olsun acil bir şekilde Abdurrahim kovuluyorsa kovulsun böyle bir yalan makinası galatasaray markasına yakışmaz.
Ali girdi veli girdi o..rspu Uefa ffp vermiş bize iş yapamıyoruz yav, yok bariyer açıldı... Kendi başarısızlıklarına sürekli kılıf hazırlıyor herif

Son düzenleme:
Lig bizim için bitmiş değil daha yeni başlıyor.Bu hafta Kayseride göstereceğimiz reaksiyon çok önemli.Beni en çok üzen takımda bi koyvermişlik var.Sıkıntılı bi maç geçiriyoruz gol atmışız kimse sevinmiyor,hırs yok.Takımda en büyük eksiklik başarıya aç olan insan azlığı.2011-2012 sezonunda ilk 15 dakikaya nasıl başlardık hatırlayın rakibe nefes aldırmazdık, çoğu golümüzü ilk dakikalarda atardık.Tudorun ilk geldiği zamanda ona yakın bi oyun vardı.Rakibi ısırıyorduk resmen presimizle.Şimdi bakıyorum defanstan 2 dakikada top çıkaramıyoruz.

Albayrak’tan öte ona transfer yetkisini veren başkan da hata.Adamın kalibresi belli onun üstünde bir görev verip sonra da başarısız oldu demek tam Türkiye modeli bir yaklaşım

Lig bizim için bitmiş değil daha yeni başlıyor.Bu hafta Kayseride göstereceğimiz reaksiyon çok önemli.Beni en çok üzen takımda bi koyvermişlik var.Sıkıntılı bi maç geçiriyoruz gol atmışız kimse sevinmiyor,hırs yok.Takımda en büyük eksiklik başarıya aç olan insan azlığı.2011-2012 sezonunda ilk 15 dakikaya nasıl başlardık hatırlayın rakibe nefes aldırmazdık, çoğu golümüzü ilk dakikalarda atardık.Tudorun ilk geldiği zamanda ona yakın bi oyun vardı.Rakibi ısırıyorduk resmen presimizle.Şimdi bakıyorum defanstan 2 dakikada top çıkaramıyoruz.
aynen bir tane bile olsa hırslı adam tüm takıma etki ederdi ama maalesef yok o da

İyide bu güzel bişey değil ki elin ayağın bağlanmış takımda bir sürü eksik varken gelen adamlar sihirli değnek ile m gelecek. Vallahi tam bugün ne olacaksa olsun acil bir şekilde Abdurrahim kovuluyorsa kovulsun böyle bir yalan makinası galatasaray markasına yakışmaz.
Ali girdi veli girdi o..rspu Uefa ffp vermiş bize iş yapamıyor yav, yok bariyer açıldı. Kendi başarısızlıklarına sürekli kılıf hazırlıyor herif

Sabah uyandığımda içimde azda olsa bi umut vardı lan dedim belki gece bişeyler olmuştur sabahtan itibaren bi aksiyon alınmıştır ama yok hiçbişey yok

Beyler falcaonun eşi come to galatasaray yazısının altına.okey emojisi ve kalp koymuş

Selamlar. Geriden gelerek biraz okudum. Pirlo’dan söz paylaşan futbol cahillerinin henüz uyanmadığını gördüm. Kitaba sarılıp mışıl mışıl uyuyorlardır şimdi. Gece baya mesai yaptılar. 😁

Siystıım, keyoos, baaam baaam olmassss, sikauuut , mmm klooop, ahh gardiyooğla diye sayıklıyorlardır şimdi. Üstlerini örtelim, gelirlerse hak verelim ve üzmeyelim arkadaşları.

İyi nöbetler herkese. 😄

Dün 2. yarı Diagnenin yaptığı kafa vuruşunu gördün mü ? Kafaya çıkıp omzuyla vurdu. Adam tenezzül bile etmiyor,Nagatomo daha çok kafa vurdu ceza sahasında,Adem 45 dakikada daha fazla kafa topu aldı
İyide bu adamı tanımıyor gibi yorum yapmayı bırakalım bu adam hep buydu işin özü geçen sene hangi takımaydı kafayla gol attı ya işte bu herifin yapacağı vuruşlar bunlar tam göğüs hizasına top gelecek kafa atacak.

Ben yine dönüp dolaşıp bir yere geliyorum bu takım antrenmanlarda ne çalışıyor, çok net görüyoruz değil mi Diagne kafaya çıkamıyor peki bunu kim denetliyor. Köşe vuruşu kullanıyoruz 10 tane köşe vuruşu varsa 8i ön direğe kesiliyor aynı ısrarla hemde.

Taffarel geldiğinde Muslera için özel makine getirmişti hatırlıyor musun işte tam olarak ihtiyacımız olan şey ofansif olarak bir Taffarel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt