Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz geçen sene Maicon - Serdar - Ahmet Çalık stoperleri Eren - Sinan forvetleri ile şampiyonluktan kopmadık bu kadroyla hiç kopmayız ama farkı açmak için takviye gerekir.

Bir taraftarımızın “Come to Galatasaray” yorumuna Falcao’nun eşinin verdiği cevap:

1566813523987.png

Arkadaş kimse sizden Falcao istemedi. Yönetim kendi yokuşa sürdü, kendi etti kendi bulacak.

Forumda 10. yılımı doldurmuşum. Bu süre zarfında kesin şampiyon oluruz dediğimiz sezonlarda hüsran yaşayıp, hiçbir şey yapamaz dediğimiz kadrolar ile şampiyonluk gördük. Öyle ya da böyle takımın arkasında olmalıyız. Ligimiz kaos ligi ne zaman ne olacağı belli değil. Zaten yeni UEFA formatında Türkiye diye birşey kalmayacak. O yüzden transfer yapmışız yapmamışız çok dert değil. Hafta sonları stres atıyoruz. Diagne gol atmış Falcao atmış gram umrumda değil. Ülke standartlarında ancak bu oluyor. Ne olursa olsun iyi ki Galatasaraylıyım.
İyi forumlar...

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Selamlar. Geriden gelerek biraz okudum. Pirlo’dan söz paylaşan futbol cahillerinin henüz uyanmadığını gördüm. Kitaba sarılıp mışıl mışıl uyuyorlardır şimdi. Gece baya mesai yaptılar. 😁

Siystıım, keyoos, baaam baaam olmassss, sikauuut , mmm klooop, ahh gardiyooğla diye sayıklıyorlardır şimdi. Üstlerini örtelim, gelirlerse hak verelim ve üzmeyelim arkadaşları.

İyi nöbetler herkese. 😄
mesajlarını büyük keyifle okuyorum renktaş :)

Forvet mevkisi sen gittin gideli gerçek sahibini bekliyor kral
drogba-galatasaray-icin-istanbulda-05041957_l2.webp

Nzonzi ve Seri'yi almışken, teknik ekibe "bir zahmet yedek orta sahayı da siz yetiştirin, bizi Mehmet Topal'ı isteyecek seviyeye getirmeyin" diyebilecek kudrette başkanımız olduğu gün yırtarız. Atalay'ı her sene kampa götürüp getirmekle olmuyor bu işler

İnstagram'dan O onu Beğendi Bu Bunu Beğendi Diye Paylaşım Yapanların Nöbetten Uzaklaştırılmasını talep Ediyorum.

Abi bu beceriksizler ordusu yüzünden 2 sezondur kabustan öte transfer sezonları yaşıyorum. Sinirden stresten artık diyecek bir şeyim kalmadı. Bunlara küfür etsen ne olur? Ya rabbi şükür derler devam ederler. Artık sadece dövüle dövüle kovulmalarını bekliyorum. Liseciler bişey yapması gerek

Hocayı eleştirince kızıyorlar. Ben susuyorum ama takımda disiplin yok. Ne sahada ne dışında. Sorumlusu kim bilmiyorum.

Sorumlusu biziz olm manyak mısın.

diagnenin satılamaması da bizim yüzümüzden ztn

lan oyuncuyu yuhalayan taraftarla tartışıyor hoca dünyada örneği yok herhalde yaw. varsa da çok az'dır

Taraftar Diagne'yi yuhalamaya devam etsin. Takım kendisine sahip çıkacak zira dün çok koştu takım da görüyor bunu. Falcao gelmezse Fatih Terim'e kızacağım belki de tek konu Diagne sürecini yönetimle birlikte rezil yönetmesi olur. 2 maçta 5 orta alamayan adamı ilk vuruşunda gol yapamıyor diye günah keçisi ilan etmenin anlamı yok.

Bu adamın ceza sahası golcüsü olduğunu anlamak isteyenler dünkü maçın başlarında kalecinin yerden kurtardığı topta, top gelmeden önce Diagne'nin ne yaptığına baksın. Yeterli yetersizini bir kenara bıraktım da Eren'e 10 gol attırmış takım bu adama 20+ attırır ama Eren'e verilen desteğin yarısını vermediğimiz bir yana adamı alt üst ettik. Kendine güvenini kaybetmiş bir golcü haline gelmesinde de başrolü Fatih Terim'e ve yönetime yazarım. Taraftar daha iyisini isteyecek elbette ama siz bu adamı taraftarın üstüne atmayacaktınız.

Başlicam o onu beğendi olaylarına

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt